Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 31 de gener del 2013

Agenda per el cap de setmana del 2 i 3 de febrer de 2013


DISSABTE DIA 2 DE FEBRER DE 2013

1.    SORTIDA AMB COTXE AL PRAT de LLOBREGAT

MOTIU ;  DUATLO PER EQUIPS

HORA ;       12:00 DEL MIGDIA

LLOC DE TROBADA;  HOTEL AMERICA

La proposta fora aquesta;

Sortir amb cotxes tots junts cap al lloc de la competició, doncs el box, per deixar les bicicletes te marcat un horari que diu

De 13.00 a 13.25 els equips 0 a 49 ;
         Aquí tenim l’equip “A” ( nº 18)

         Compost per
         HECTOR COLOM ;ORIOL DALMAU; ISIDRE GUIXA;                           XAVIER ROCA ; RAMON SANCHEZ ; LLUIS SIMON


De 13.25 a 13.50 els equips 50 a 99
         Aquí tenim l’equip “B” ( nº 88)

                   Compost per
         ANGEL SALGADO;MARTI CUADRAS; MARCELO REYMUNDI;          JORDI CARPI; SERGIO BURON; JORDI MORENO.

CONSELL; PRENDRE EL TAPER PER DINAR, principalment l’equip A, doncs la seva sortida serà pràcticament la darrera, aproximadament a les 16:30.


L'EQUIP DEL 2012, 

dilluns, 28 de gener del 2013

LA VEU DELS PROTAGONISTES

REINOSA 2013, amb JOAN FREIXA, MARC RELAÑO I JAUME CONSOLA

El Dissabte es va disputar a la localitat de Reinosa, el Ct.d'Espanya de triatló d'hivern. Fins allà es van desplaçar el Joan Freixa, Jaume Cónsola i el Marc Relño.

La prova consta de 10km de cursa a peu pels céntrics carrers de Reinosa, 24km de ciclisme de carretera, que inclouen la pujada al port d'Alto Campoo i un últim tram consistent en 10km d'esquí de fons. 

La sortida élit masculina es va donar puntualment a les 11h. En els 10km de cursa a peu, el grup mica en mica es va anar estirant, el Joan i el Jaume es mantenien en el grup de favorits, mentre que el Marc optava per fer una cursa més conservadora i anar de menys a més.

Ràpidament es va agafar la bicicleta i es va fer un petit grup de 10 unitats, on hi anaven tots els favorits a la victoria (Erguin, Zalacain, Roda, Freixa...). Sense massa enteniment entre les 10 unitats d'aquest grup es va arribar al peu del port d'11km on van começar les hostilitats dels favorits per intentar arribar a la T2 a les primeres posicions. Joan Freixa va respondre als atacs i va poder coronar el port a escassos segons del grup de 3 unitats que, en aquells moment liderava la proba (Erguin, Zalacaín, Cáceres). Jaume Cónsola optava per desentendre's dels atacs i pujar el port al seu ritme, conseguint arribar a la T2 en 7a posició. El Marc Relanyo, per darrera realitzava la seva remontada particular i recuperant forces posicions. 

Era l'esquí de fons el que faria de jutge de la prova i colocaria a tots els atletes en el seu lloc. El Vasc Jon Erguin repetia la victoria de l'any anterior secundat pel seu compatriota Egoitz Zalacain. A l'inici del tram d'esquí el Joan es colocava "virtualment" i per uns quilòmetres en 3a posició, però l'especialista en esquí de fons Raul Roda li treia la plaça del podi a pocs quilòmetres del final, finalitzant en una fantàstica i al mateix temps agredolça 4a posició, demostrant ser un autèntic "Tot terreny".   El Jaume baixava fins a la 12a posició absoluta en una pista d'esquí gairebé impracticable i on els autèntis especialistes de l'esquí podien recuperar gran part del temps perdut en la carrera a peu i el tram de bici. El Marc finalitzava la seva remuntada i acabava la prova en una meritòria 29a posició.

Per equips, tot i que el sumatori dels tres corredors ens donava "teòricament" el subcampionat per darrera del "Hiruki valle de Egües Triatlón", la normativa de la Fetri que feia que els corredors élit que no superessin el "cut-off" del 20% respecte al temps del guanyador van fer que el Marc Relaño quedés desqualificat i sense possibilitat de sumar el seu valuós temps per portar el subcampionat cap a Igualada. 

Una bona experiència que esperem poder repetir l'any vinent!

diumenge, 27 de gener del 2013

MITJA MARATO DE TERRASSA


ROGER ROCA, segon classificat. Avui amb mes de 2000 participants a la mitja, només superat per el RAFAEL IGLESIAS, a demostrat que va trobant el seu punt òptim, doncs amb una cursa gens ideal per aconseguir fer marques, a millorat un minuts amb respecta 15 dies a SITGES on el terreny era molt mes favorable per anar ràpid.

ROGER ROCA A TERRASSA 2013


Onze segons l’han separat de la victòria al ROGER, però molt satisfet  amb un registre de 1h06’43’’, una bona marca repetim amb un recorregut ple de pujades amb força desnivell, que feia que l’esforç fos màxim a les pujades per no perdre temps i a les baixades calia anar ràpid per recuperar lo perdut.

També s’ha desplaçat a la capital egarenca, L’ALBERT MORENO, que també amb una excel·lent cursa, aconseguir classificar-se en un meritori sisè lloc, amb un registre de 1h 09’15’’.

Finalment, JORDI MORENO, també a participat en aquesta mitja amb un temps de 1h23’49’’,entrant al lloc 84, i sent quart classificat a la categoria de veterans.


DUATLO DE GRANOLLES


Al circuit de Montmeló s’ha celebrat la tercera edició del duatlò de carretera , primera cursa puntuable del circuit català de duatlò.

Malgrat les baixes dels principals puntals del CERRR IGUALADA, l’equip a estat representant per una excel·lent actuació del ORIOL DALMAU, LLUIS SIMON I RAMON SANCHEZ. L’altre component del equip, el XAVI ROCA d’hagut de retirar per arrossegar un fort refredat que l’hi a impedit rendir al seu nivell.

La cursa la a guanyat en un frec a frec, el XAVI TORRADES, amb només un segon de diferencia sobre el JORDI GARCIA, i el tercer lloc a estat per el LUCAS MOLA.

Per el que respecta als nostres, destacar, la dissetena posició del ORIOL, seguit ben d’a prop per el LLUIS SIMON vintè classificat i el RAMON a entrat en el lloc 38, de 417 participants.

La cursa al ser molt ràpida no hi ha gaires diferencies entre els contrincants. Destacar que dins al minut 55 de cursa han entrat 25 duatletes, de la setena posició fins al lloc 32.

XAVI JOVE, clar dominador del duatlò de muntanya del SOLSONES


Una nova prova del circuit català de muntanya s’ha dut a terme avui a SOLSONA. El CERRR IGUALADA, només a acudit amb un únic representant




SOLSONA 2013



Aquest a estat, la nova revelació de aquesta temporada, dins dels joves, a aquesta bonica especialitat del duatlò de muntanya, estant a les curses que participa, sempre lluitant a les posicions de pòdium.

Avui el XAVI JOVE, a aconseguit la victòria, dominant la cursa des de la primera transició de cursa a peu, i a mesura que avançava la cursa, anava col·locant metres als seus perseguidors, aconseguint al final una diferència amb respecte al segon classificat de mes de 3 minuts

Cal dir que el pòdium a estat composat per

1 – XAVI JOVE                            1H32’30’’
2 – ALBERT SOLEY                            1H35’47’’
3 – MARCEL GUAL                            1h38’20’’


Només queda anima al XAVI a seguir treballant, doncs donada la seva joventut, té moltes possibilitats de seguir prosperant en aquesta disciplina i aconseguir molts bons resultats.


dissabte, 26 de gener del 2013

FREIXA, CONSOLA I RELAÑO, al campionat d’Espanya de TRIATLO HIVERN







Avui a REINOSA s’ha disputat el campionat d’Espanya de triatló d’hivern on al CERRR IGUALADA a tingut una bona representació, amb el JOAN FREIXA, JAUME CONSOLA I MARC RELAÑO.

La cursa s’ha desenvolupat sobre les distancies de 10.000 metres inicialment de cursa a peu, per seguir amb 24 kms, de bicicleta, des de REINOSA fins l’ALTO DE CAMPOO, i una vegada al cim fer 10 kms, sobre els skis.

Cal destacar el magnífic resultat aconseguit per el JOAN FREIXA, quart absolut, just per darrera De JON ERGUIN, EGOITZ ZALAKAIN I RAUL RODA. Destacar que el JOAN  a fet el millor temps en el tram de bici, per lo tant a estat el millor escalador.

Meritòria també a estat la dotzena posició del JAUME CONSOLA, amb un segon parcial a la cursa a peu, i que s’ha mantingut en els llocs capdavanter durant la cursa.

L’altre home el MARC RELAÑO, no ha passat el tall de temps que donen els jutges per classificar-se i no surt a la general absoluta.

Una molt bona experiència en una activitat on el club avui a estat molt ben representat per aquets tres valents.

Felicitats

dimarts, 22 de gener del 2013


  Agenda per el cap de setmana del  26 i 27 de gener de 2013
DISSABTE DIA 26 DE GENER DE 2013




1.    SORTIDA AMB COTXE AL PRAT

Hora ;  08.00
Lloc ;    HOTEL AMERICA
Disciplina;  TRANSICIONS BICI//RUNNING

Anirem al Prat de Llobregat, lloc on la setmana entrant en durà a terme la duatlò per equips, a fer un entrenament “in situ” sobre el terreny.

Mirarem de fer una sortida per les rodalies, i després ja entrar al circuit, reconeixement del mateix i farem les darreres pràctiques de relleus a veure si trobem la millor combinació. Després farem un running com a última transició al parc on es fa la cursa.

Us demanem la màxima assistència per tal d’encaixar al màxim dintre de les possibilitats que tenim els dos equips que hem inscrit per la cursa del dia 2 de febrer.



DIUMENGE 27 DE GENER DE 2013

RUNNING
Per aquells que vulguin fer una tirada, quedem a les 10 hores del mati al estadi


Competicions amb participació del CERRR IGUALADA, aquest cap de setmana

DUATLO DE CARRETERA DE GRANOLLERS

Amb la participació de
XAVI ROCA
ORIOL DALMAU
LLUIS SIMON
RAMON SANCHEZ

 DUATLO DE MUNTANYA DEL SOLSONES

      1 . Amb la participació del XAVI JOVE


 MITJA MARATÓ DE TERRASSA
Amb la participació de


ALBERT MORENO
ROGER ROCA (per confirmar)
JORDI MORENO


II MILLA DE MOLINS DE REI



XAVI ROCA, sisè a MILLA DE MOLINS

en un cap de setmana farcit de competicio el XAVI ROCA, va prendre part el dissabte passat a la tarda a la segona edició de la milla urbana de la població de MOLINS DE REI.

en aquesta cursa, ràpida per la seva distancia, 1609 metres, el XAVI va aconseguir un bon temps de 5'01'', lo que li va valer per ocupar la sisena posició de la classificació absoluta.

aquesta prova la va guanyar el JEAN LUC MENDES amb un registre de 4'46''

diumenge, 20 de gener del 2013

XAVI ROCA, a RUBI


XAVI ROCA quinze al primer duatlò de RUBI

A la inauguració de la temporada de duatlò de carretera, a la població de RUBI, i per començar ja amb distancia olímpica s’ha desplaçat el XAVI ROCA, per tal de disputar aquest primera prova del calendari.

Un bon inici, doncs al XAVI a fet uns magnífics registres que l’han portat a aconseguir la quinzena posició final, demostrant estar bé de forma.

La cursa a estat guanyada per ALEX CARRERAS, amb HECTOR NADAL i RUBEN BARRIO completant el pòdium


DUATLÒ D’ODENA -- XAVI JOVE, QUART CLASSIFICAT.

EL XAVI, primer a la categoria de joves promeses

DUATLÒ D’ODENA --  XAVI JOVE, QUART CLASSIFICAT.

Avui a la nostra comarca, s’ha celebrat el duatlò de muntanya, amb prop de 200 participants. Destacar la excel·lent actuació d’en XAVI JOVE, 1h 25’45’’, per cobrir inicialment 6000 metres de cursa a peu, per seguir amb 20 kms, de bici i acabar amb 2000 metres de running,  que acabant quart de la classificació absoluta a només 16 segons del guanyador, l’ISRAEL NUÑEZ 1h25’29’’, seguit per ADRIAN MERINO, 1h 25’39’’ i JOAN RUVIRETA, 1h 25’43’’.

Realment una cursa molt disputada, doncs en aquesta especialitat de muntanya, acostuma a haver-hi diferències força considerables, entre els participants. Aquesta edició nomes amb 16 segons s’ha decidit la cursa.
A més del XAVI, el CERRR IGUALADA s’ha vist representat per altres companys, aconseguint les següents classificacions

En el lloc 34, el MARC RELAÑO, amb 1h38’32’’.

Al lloc 56, l’IVAN CORDON amb 1h44’24’’

Al lloc 64, el MARCELO REYMUNDI, amb 1h45’59’’

Al lloc 112, en MANEL VIVANCOS, amb 1h56’14’’

I al lloc 132, el JEROME LOOS, amb 2h05’44’’

Ressaltar també que a la classificació per equips s’ha aconseguit la cinquena plaça.

CURSA SANT ANTONI


CURSA SANT ANTONI


Bona participació dels nostres a una cursa a la ciutat de Barcelona, on normalment es pot corra molt. Això ho demostrant els registres assolits per la majoria de participants. Cursa on es pot medi força com esta la posta a punt de la temporada, doncs amb un circuit planer, ben envoltat de participants, enguany 3750 atletes i una distancia 10.000 metres que es pot fer força ràpid ens porta a unes marques impressionants per la majoria.

La cursa la a encapçalat de nou, el DRIS LAKOUAJA, una cursa que li be perfecte, doncs a aconseguit guanyar en diverses ocasions, aquesta vegada amb un registre de 30’09’’, seguit del MARC ROIG, a 17 segons i l’Ivan Espilez a 21 segons.

Per el que fa a la representació del CERRR IGUALADA, destaca per sobre de tots, el fenomenal registre del RAMON SANCHEZ, amb un temps de 35’07’’, al lloc 77 de la cursa.
part dels integrants aquest mati a BARCELONA,

Seguit molt de prop per la seva ombra, el LLUÍS SIMON, al lloc 88 amb 35’20’’

Després al lloc 142 a estat per l’incansable ROBERTO LOPEZ,  amb un temps de 36’31’’.

Una mica mes enrere entraven el SERGIO BURON i L’ISIDRE GUIXÀ al lloc 346 i 347, respectivament amb un temps de 39’01’’.

També han participat, el MANEL ELIZARI, que amb un temps de 42’26’’, aconseguia entrar al lloc 825, i finalment , la MONTSERRAT RIBERA ,amb un temps de 45’43’’,arribava al lloc 1322.

FELICITATS A TOTS, i a seguir treballant, per anar millorant poc a poc

dissabte, 19 de gener del 2013

ACTIVITATS DE DUATLONS PER DEMÀ


ACTIVITATS DE DUATLONS PER DEMÀ




A la veïna població d’Òdena, demà es dur a terme una duatlò de muntanya del circuit català si el temps ho permet
Per aquesta prova el CERRR IGUALADA tindrà una bona representació, amb els IVAN CORDON, XAVI JOVE, JEROME LOOS, MARC RELAÑO, MARCELO REYMUNDI, I MANEL VIVANCOS


I demà també ja es fa la primera duatlò de carretera de la temporada, amb distancia olímpica on s’hi desplaçarà el XAVI ROCA, a veure com es troba de forma, aquest principi de temporada
Sort a tots

dimecres, 16 de gener del 2013

Agenda per el cap de setmana del 18 / 19 i 20 de gener de 2013


  Agenda per el cap de setmana del 18 / 19 i 20 de gener de 2013
Divendres dia 18 de gener de 2013

1.    SOPAR D’AMICS

                                                               i.      Hora ;  21.45
                                                             ii.      Lloc ;    ORO DI NAPOLI  - C/GARDENIES, 3
                                                          iii.      Disciplina;  MENJAR
                                                          iv.      Darreres inscripcions; contactar amb el RAMON SANCHEZ NICOLAS, per reservar plaça el qui no hagi confirmat
                                                             v.      Hi assistiran; JEROME LOOS, RAMON SANCHEZ, LLUIS SIMON, ISIDRE GUIXA, JORDI CARPI, ROBERTO LOPEZ, SERGIO BURON, ALBERT MORENO, JORDI MORENO, MANEL ELIZARI, SUSANNA SAEZ, ANGEL SALGADO













Dissabte dia 19 de gener de 2013

2.    C I C L I S M E

a.     Hora ; 11:00 hores
b.    Lloc ;  bar l’avinguda
c.     Disciplina ;   ciclisme
d.    Sortida suau on recordarem tots els aspectes practicats a les darreres jornades. Durada de la sessió entre 90 i 100 minuts

EL NOU CERRR en construcció








DIUMENGE 20 DE GENER DE 2013


3.   R U N N I N G

a.   CURSA DE SANT ANTONI a BARCELONA
                                                                                      i.      Sortida a les 7 hores del mati del HOTEL AMERICA, per ubicar-nos amb els cotxes i cap a la cursa de la MORITZ






dimarts, 15 de gener del 2013

L’IVAN, EL MANEL I EL JORDI AL DUATLÓ DE MATARÒ


L’IVAN, EL MANEL I EL JORDI AL DUATLÓ DE MATARÒ

Una prova mes del circuit català de duatlò de muntanya es va dur a terme aquest diumenge a MATARÒ.
330 participants a la sortida per cobrir un primer tram de running molt planer, sense dificultats, per seguir després amb 22 kms, de bici, aquí si mes tècnic amb constants pujades i baixades per acabar amb 2000 metres de running novament

La prova la va dominar el FRANCESC FREIXER, seguit del ADRIAN MERINO I EVER ALEJANDRO
Per el que fa als nostres representants aconseguiren els següents resultats

En el lloc 101, entrava l’IVAN CORDON amb un temps de 2h 03’13

Després el MANEL VIVANCOS al lloc 219 amb 2h25’06’’

I finalment el JORDI LLAVEROLA, al lloc 223 amb 2h25’31’’


L’IVAN, EL MANEL I EL JORDI AL DUATLÓ DE MATARÒ

Una prova mes del circuit català de duatlò de muntanya es va dur a terme aquest diumenge a MATARÒ.
330 participants a la sortida per cobrir un primer tram de running molt planer, sense dificultats, per seguir després amb 22 kms, de bici, aquí si mes tècnic amb constants pujades i baixades per acabar amb 2000 metres de running novament
La prova la va dominar el FRANCESC FREIXER, seguit del ADRIAN MERINO I EVER ALEJANDRO
Per el que fa als nostres representants aconseguiren els següents resultats
En el lloc 101, entrava l’IVAN CORDON amb un temps de 2h 03’13
Després el MANEL VIVANCOS al lloc 219 amb 2h25’06’’
I finalment el JORDI LLAVEROLA, al lloc 223 amb 2h25’31’’

MANEL VIVANCOS




dilluns, 14 de gener del 2013

XAVI ROCA sisè a la PUJADA als dipòsits







XAVI ROCA sisè a la PUJADA als dipòsits

Una nova edició, enguany la vint-i-setena de aquesta prova ja totalment consolidada a la veïna població de Vilanova del Camí, amb un terreny planer al principi, per després enfilar la pujada als dipòsits, pujada que es fa molt dura per tots els participants, enguany amb  190 classificats

La cursa la va guanyar un ja tradicional atleta a les posicions de pòdium aquest final d’any, el JOAN ROSICH, amb un temps de 13’02’’, segons, home acostumat a curses de muntanya, on aquí ho va poder demostrar. Molt a prop d’ell en DANI BARALDES i va completa el pòdium l’ALBERT FERRER.

Per el que fa als homes del CERRR IGUALADA, destaca la sisena posició del XAVI ROCA, amb un bon registre de 13’56’’, va ser el nostre millor home.
Després ja una mica mes enrere, amb la intenció de anar agafant la forma, el SERGIO BURÓN al lloc dissetè amb un temps de 15’13’’

A continuació el FIDEL COMPTE, amb un temps  15’55’’ era al lloc 28, però era el tercer classificat a la categoria cadet.

Varen completar la representació del nostre club

El RAMON SANCHEZ, amb 16’49’’, mateix temps que el seu companys LLUIS SIMON, i el JORDI PRAT amb 17’09’’

diumenge, 13 de gener del 2013

ROGER ROCA s’emporta la mitja marató de Sitges


ROGER ROCA s’emporta la mitja marató de Sitges



amb un mati força agradable per corra, els nostres han tornat han fet una bona cursa a aquesta tradicional mitja de Sitges.

Ja des de la sortida s’han escapolit del 2500 participants, el ROGER, acompanyat per l’ALBERT, i ja tot ha sigut un anar fent kilòmetres a un ritme regular de3’12’’ – 3’14’’ els 1000 metres.

Sobre el km. 18, el capo ROGER ROCA ha fet un canvi que la portat a guanyar la cursa donat molt bones sensacions aquest principi de temporada, i sembla que les cames , després del entrenament de ciclisme d’ahir al entrenament no li han pesat sent el clar guanyador de la cursa. Al final el crono a registrat  un temps de 1h07’42’’

A 31 segons entrava el segon classificat l’ALBERT MORENO, que amb  1h08’13’’, aconseguia millorar la seva marca amb mes d’un minut, demostrant també que les coses s’estan fent bé i la progressió es favorable.

Han acompanyat a aquet parell de craks la resta de la expedició del CERRR IGUALADA, fent els següents registres


Lloc 102          JORDI MORENO         1H 22’53’’
Lloc 111          ROBERTO LOPEZ       1H 23’09’’
Lloc 341          MARTI CUADRAS       1H 29’12’’
Lloc 642          JEROME LOOS                       1H 34’33’’
Lloc 929          ANGEL SALGADO      1H 38’57’’



dissabte, 12 de gener del 2013

DISSABTE SUPERAT






Amb un matí molt fred, els valents del CERRR IGUALADA, s’han aplegat per fer un nou entrenament de cara a millorar la tècnica amb la disciplina del ciclisme. La veritat es que el treball de varies setmanes va sortint i les coses cada dia surten millor amb molta mes facilitat

Avui a mes hem comptat amb la ajuda del ROGER ROCA i L’ALBERT MORENO, que sembla que no però motiva mes a la resta. Llàstima de la averia mecànica del ISIDRE GUIXA, que li a impedit poder fer la sessió.

Però els HECTOR COLOM, RAMON SANCHEZ, LLUIS SIMON, JORDI CARPI, SERGIO BURON i EL JORDI MORENO, han completat una bona jornada.

Al acabar la ruta s’han practicat una mica les transicions a la pista del estadi i la cosa a estat molt divertida.
I demà diumenge el personal es divideix, una a participar a la explosiva pujada als Dipòsits a Vilanova del Cami, i els mes fondistes es desplaçant a Sitges, per participar a la tradicional mitja marató de aquesta ciutat

Sort a tots


A FLAMA VIVA

SOPAR 18/01/2013




Per tal que no tot sigui entrenar, entrenar i seguir entrenant per competir correctament, hem decidit convocar-vos per el proper divendres dia 18 a les 9.30 hores, per anar tots els que puguin i els hi vingui de gust, mantenir una trobada amb tots els components del CERRR IGUALADA.


El plantejament fora el divendres, per els que vulguin anar a entrenar al estadi com de costum i una vegada llestos trobar-nos i passar una estona agradable, explicant i comentant les batalletes .

Durant la setmana informarem del lloc on es durà a terme el sopar. Ara es notifiquem la intenció i l’únic que cal fer es mirar l’agenda i que el divendres disposeu d’un forat per passar una estona amb bona companyia

Us hi esperem


CERRR IGUALADA

dijous, 10 de gener del 2013

Agenda per el cap de setmana del 12 / 13 gener de 2013


DISSABTE 12 DE GENER DE 2013


1.    N  A  T A  C  I O

                                                               i.      Hora ;  08:00
                                                             ii.      Lloc ; PISCINA DE LES COMES
                                                          iii.      Disciplina;  natació
                                                          iv.      Tercer entrenament de la setmana, guiat per l’ALEX









2.    C I C L I S M E

a.     Hora ; 10:45 hores
b.    Lloc ;  ESTADI ATLETIC
c.     Disciplina ; duatlò;  ciclisme
d.    Entrenament amb bici de un parell d’hores per després al estadi farem pràctiques de les transicions






DIUMENGE 13 DE GENER DE 2013

3.   R U N N I N G
a.   A banda de la sortida habitual dels diumenges del estadi a les 10 hores, per aquest cap de setmana tenim


b.   MITJA MARATO DE SITGES  a les 10 hores del mati

                                                                                      i.      Amb la presència del ROGER ROCA, ALBERT MORENO, MARTI CUADRAS, ANGEL SALGADO, JEROME LOOS, MARC TORRAS, ORIOL DALMAU, ROBERTO LOPEZ, JORDI MORENO







c.    PUJADA ALS DIPOSITS  A VILANOVA


                                                                                      i.      Amb la presència d’en XAVI ROCA, RAMON SANCHEZ, LLUIS SIMON, SERGIO BURON, JORDI PRAT, 





D - DUATLÓ DE MATARÓ; 

amb IVAN CORDON, JORDI LLAVEROLA I MANEL VIVANCOS