diumenge, 13 de gener del 2008

Començar i moldre

Tot i que la dita catalana és “arribar i moldre”, el dia d’avui ha estat, per els atletes de la nostra secció, un gran èxit.
Anem per parts;
El Roger i el Jordi han anat a córrer a la cursa de Sant Antoni, el qual era campionat de Catalunya. El Roger ha guanyat la cursa i per tant, és el Campió de Catalunya de 10km en ruta 2008. Ha fet un temps oficiós de 29’59”, amb el què demostra un gran estat de forma, tot i la grip d’estómac que ha passat recentment.
Pels que no ho sapigueu, el Roger és un corredor professional, el qual ja ha aconseguit 8 títols de campió de Catalunya, i un campionat d’Espanya de Marató.
El Jordi, ha fet un temps oficiós de 37’ 23”, entrant en la 32ena posició de la seva categoria. Un cop ha arribat a Igualada, el Jordi ha fet una sortida amb bici, per començar a entonar les cames.

Els altres han fet un dia força complert;
L’Albert, el Tiet Màrius i el Xavi, a les 10 del matí han anat a córrer la Pujada als dipòsits de Vilanova. La cursa de 3.300m però amb un gran desnivell l'ha Guanyat l’Albert amb un temps no oficiós de 13’15”. En segona posició ha entrat el Xavi, amb un temps no oficiós de 13’36”, i en 8ena posició ha entrat el Màrius (el qual també ha estat en grip recentment).
Tot seguit, han agafat les bicis i han fet un recorregut de 55 km de grans desnivells amb una mitja de 28’7 km.

Els atletes de la secció han demostrat que van en bon camí per la preparació de les duatlons que comencen el 3 de Febrer. El primer objectiu de la temporada.