- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 28 d’octubre del 2008

1/2 marató muntanya Sant Llorenç Savall.

Dos atletes del Roca Running es van desplaçar aquest cap de setmana passat a Sant Llorenç Savall per disputar la 1/2 marató de muntanya , la prova sota un sol de justícia , es va desenvolupar per les pistes i corriols del parc natural de Sant Llorenç del Munt , prop de Terrassa.
el Màrius Solé va entrar en 7º posició scratch (tambè 7º de la seva categoria senior) amb un temps de 1h 49m 54s i el Biel Rafols en 13º posició scratch (1º en categoria fins a 21 anys amb un temps de 1h 51m 58s - felicitats !! ). un total de 324 atletes van arribar classificats.
la prova va ser guanyada pel marroquí Abdeslam el Ouhabi 1h 37m 54s , 2º Patrick Hofmeister i 3º l´Albert Ferrer.