- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 19 de gener del 2009

Roger Roca 2on a la Mitja de Terrassa

L’atleta igualadí Roger Roca Dalmau del Futbol Club Barcelona aconseguia, el passat diumenge 18 de gener, una magnífica segona posició absoluta a la Mitja Marató de Terrassa, que celebrava la 10ena edició i presentava una cartell de luxe entre els atletes d’elit, amb la presència de dos kenyans, i atletes estatals de gran renom com Nacho Caceres i Rafael Iglesias i una gran participació popular de gairebé 2.000 persones.
Roger Roca, fidel a la seva forma de córrer, i fent gala del seu títol català de l’especialitat, va marcar un fort ritme des del primer quilòmetre escapant-se en solitari, com ja va fer la setmana passada en la mitja marató de Sitges en que resultava vencedor. L’igualadí tan sols va ser atrapat pel marroquí de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Driss Lakouhaja, que al final resultaria el vencedor de la prova escapant-se en l’últim quilòmetre, amb un temps final d’1:6’14”. Roca que dugué el pes de la prova en gairebé la seva totalitat va pagar-ne les conseqüències i s’havia de conformar amb el segon lloc a tan sols 11” del marroquí. Completava el podi l’atleta de l’AE Blanc i Blau, Jaume Leiva a un minut i mig del guanyador.
En categoria femenina la vencedora fou la britànica Holly Rush amb 1:15’56” seguida de la vitoriana Soledad Madera amb un temps de1:18’22”.
També hi participaven els atletes del Roger Roca Running, Isaac Duarte, 56è amb 1:15’11”, Jordi López 152è amb 1:20’52”, Cristian Garcia 302è amb 1:26’14” i Pep Torras, 785è amb 1:36’53”.
El pròxim objectiu de l’igualadí serà la Mitja Marató de Granollers on intentarà millorar el rècord d’Igualada de la distància.

Susana Sáez récord del club de 10km

La nostra atleta més prolífica, Susana Sáez, va establir un nou récord del club de 10km en la prova del Quart de Marató de Reus. Susana entrava en 4arta posició de la general amb un temps final de 44'01" però en el seu pas pel 10.000 marcava 41'26", essent la 1a classificada de la seva categoria.

Campionat de Catalunya Universitari de Cros

3 dels nostres hi prengueren part essent Biel Ràfols el millor entrant en la 16ena posició. Sergio Burón entrava poc després en la 20ena posició. Xavi Roca havia d'abandonar per una indisposició.