- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 23 de febrer del 2009

Exhibició Running Tri

En la dualtó d’Igualada celebrada ahir diumenge, vam poder gaudir de l’exhibició que van fer els nostres duatletes. Ja només de sortida fèiem por, amb la nova equipació i 21 participants (gairebé el 10% de la prova).
I al final de la prova encara en vam fer més de por:

Albert Moreno guanyador absolut (Campió de Catalunya júnior)
Neus Forn 2a classificada absoluta
L’equip masculí guanyador absolut
L’equip femení subcampió
Sergio Burón 3er de Catalunya sub 23.

El desenvolupament de la cursa va ser uns constant domini de l’Albert (Campió del Món Júnior), que tot i ser júnior es va imposar als triatletes olímpic Xavi Llobet i Sebastien Gacond. La cursa femenina va ser guanyada per la Campiona del Món sub 23 de triatló, Pilar Hidalgo, que s’imposava a una magnífica Neus Forn, que com no, era la primera corredora local tot i que els de l’organització van decidir obviar-ho.

El Xavi Roca (17è) i el Sergi Hidalgo (18è), completaven l’equip masculí i donaven la victòria absoluta al Roca Running Tri Igualada imposant-se al Triatló Manresa i al Reus Ploms, deixant constància del nostres potencial en dualtó de carretera.
La Sina Peppa (13ena) i la Susana Sáez (22ena) completaven l’equip femení i aconseguíem la 2a posició per equips demostrant que les noies Running Tri també tenen molt a dir aquesta temporada.

I a partir d’aquí un reguitzell de duatletes Running Tri que entraven a meta en una actuació espectacular i memorable!!!!