- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 10 de juny del 2010

IRONTOUR LA VILA JOIOSA

El passat dissabte i diumenge es va disputar a la Vila Joiosa (Alacant) l'Irontour, dos triatlons en dues etapes, amb una classificació conjunta, prova pionera a l'Estat espanyol.

L'equip va estar representat per Angel Salgado, expert en proves pioneres.

ETAPA 1. TRI SPRINT FORMAT CRONO.

Un triatló sprint en format contrarellotge individual, sortint cada 30 '' i els últims 20 cada 1', gràcies a la classificació de l'any passat L'Angel sortia amb el número 13 davant de triatletes ex ITU com David Castro o Ivan Tejero i Xavier Llobet...amb una temperatura de 35º es va disputar aquesta primera etapa, finalitzant en una 33ª posició.

ETAPA 2. TRIATLO OLÍMPIC PLUS 1852+59+ 10
Al dia segúent es va disputar un olímpic sense drafting, amb la dificultat afegida de pujar part del port d'Aitana, un recorregut molt maco de fer i força dur, però amb el perill de una baixada molt perillosa per culpa de l'asfalt i amb dos revolts sense retorn, van fer que molts competidors no prenguessin massa riscos en aquest secotr, un sector on no es va produir cap grup degut a la seva duresa. La cursa a peu es va tornar a fer molt dura per culpa de la calor. L'Angfel va finaltizar 32è amb un temps de 3h 11' i temps total de 4h 15' que el va deixar en la 28a posició final , prova guanyada pel triatleta manresa Xavi Llobet.

Una prova molt dura ja que no hi ha temps a la recuperació i sempre el ritme es prácticament al 100%...fet que va ocasionar que diumenge a la segona etapa tot i ser nomès 10 kms molta gent hagues de caminar i els que no van veure incrementats els seus temps notablemente.