- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 14 de setembre del 2010

CAMPIONAT DEL MÓN DE DUATLÓ

CAMPIONAT DEL MON a EDIMBURG

2 integrants del nostre club, es varen desplaçar a aquesta ciutat escocesa, on el dies 4 i 5 de setembre es va fer el campionaT del món de duatló, en ROGER ROCA i JORDI MORENO.

Primer destacar que dins de la “crem de la crem” d' aquesta especialitat amb 63 participants de la categoría èlit, el ROGER ROCA aconseguía acabar en el lloc 19è, d’una cursa amb uns forts desnivells tant a peu com amb bicicleta, cosa que feia, que si et despenjaves del grup, la distància es fèia gran. Un bon resultat del ROGER que, degut a les seves darreres molesties físiques de les últimes setmanes li varen impedir a optar a una classificació millor, però, destacar el seu nívell d’esforç amb lluita fins al final, entrant dins el top 20.

En aquesta cursa cal destacar el festival BELGA que varen aconseguir totes les posicions de podium, deixant a tots els seus rivals a mesura que la cursa anava avançant. Menció també al altre representant catala VICTOR DEL CORRAL que va acaba el quart lloc.

Ja dins els grups d’edat el JORDI MORENO, aconseguia acabar al lloc nº 10, de 89 participants al grup d’edad 50-54 anys, que nomès van poder acabar 54 participants davant la exigència de la prova i el fet de no poder anar mai a roda al tram de bici. Bon resultat però que va demostrar que cal reforçar més el ciclisme, doncs, va ser clau per el resultat final.