- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 10 de maig del 2011

TRIATLÓ DE SITGES

Diumenge passat es va disputar a Sitges, la V Trialó de Sitges. La prova era de distància sprint, 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i per finalitzar 5km de cursa a peu.

Els guanyadors de la prova van ser Xavier Torrades del C.N. Reus Ploms amb un temps de 57:49 i Sara Loher del C.N. Mataro amb un temps de 1:09:03.

Quatre triatletes del CERRR Igualada es van desplaçar fins a Sitges per disputar la prova amb excel·lents resultats. Pau Castellvell va aconseguir una magnifica 3a posició i guanyant la cursa en categoria sub23 (58:26), Roger Serrano era 6è i segon sub23 (59:23), Jordi Coromines era 29è i 6è sub23 (1:05:12) i Sergio Burón acaba la cursa 76è i 8è sub 23 (1:08:48).

Amb Aquests resultats el CERRR Igualada aconseguia una magnifica 3a posició per clubs.