- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimecres, 27 de juliol del 2011

JORDI MORENO segon classificat al campionat d’Espanya

CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRIATLÓ DE MITJA DISTANCIA

Aquest passat  diumenge a la localitat de Vitòria es va dur a terme aquest campionat tant per la categoria elit com per grups d’edat, sobre les distancies de 1900 metres de natació, seguits de 92 km amb bici i després 21 km.  de cursa a peu, en un entorn molt bonic per dur a la pràctica aquest esport.
A les 9 del mati, i amb una temperatura exterior al voltant de els 14 graus, es va donar la sortida a els cracks nacionals on el guanyador va ser el triatleta del C.N.  Sabadell, MIQUEL BLANCHAR, per davant de RICHARD CALLE i AIMAR AGUIRRESAROBE.
A continuació es va dur a terme la cursa femenina on la guanyadora fou SALETA CASTRO , acompanyada al pòdium per ANNA CASARES i la IMMA PEREIRO.
Després es va donar la sortida dels paratriatletes, per seguir-los a continuació els grups d’edat, amb 235 participants, repartits amb 2 sortides.
Dins aquest grup hi va prendre part el triatleta del CERRR IGUALADA,  JORDI MORENO, que aconseguia entrar el la posició 63 de la general, i pujant al pòdium dins la categoria de grups d’edat de 50-54 anys, en segon lloc, aconseguint el sots-campionat nacional. El JORDI, va fer una molt bona cursa, aturant el rellotge amb un temps total de 4h 47´´16´´. L'incansable atleta del nostre club afegeix un altre titol al seu medaller particular.
També manifestar que va acompanyar al JORDI, un altre triatleta de la nostra ciutat, concretament el RICARD SOLE, que va prendre part a la cursa open amb un temps de 5H 43´58´´