Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 2 de febrer del 2012

3, 2 , 1 , GO !!


A menys de 48 hores per l’inici del circuit català de duatlò de carretera hem volgut copsar l'opinió del director esportiu del CERRR IGUALADA, el ROGER ROCA, per tal que ens doni el  seu punt de vista de com s’afronta aquesta nova temporada i quines reflexions fa davant de aquest nou repte per la entitat.

1.
QUINA OPINIÓ ET MEREIX LA TEMPORADA DE DUATLÓ DE MUNTANYA, QUE AQUEST CAP DE SETMANA ACABA A LA VEÏNA POBLACIO D’ ÒDENA?
Com hem demostrat en el campionat de Catalunya tenim el millor equip de duatló de muntanya de Catalunya i uns dels millors d'Espanya.

2.
S’HAN ASSOLIT ELS OBJECTIUS, TANT A NIVELL INDIVIDUAL COM COL·LECTIU, QUE HI HAVIA PREVISTOS AL COMENÇAMENT DE LA MATEIXA?
Volíem guanyar la Lliga i la medalla d'or al campionat de Catalunya. La Lliga se'ns ha escapat perquè ens ha costat quadrar les dates per portar sempre el millor equip. És una lliga massa llarga comptant que després ve la duatlò de carretera i més endavant les triatlons, i que el nostre equip és 100% amateur, i la gent s'ho ha de convinar amb les seves feines o estudis.

3.
ARA ESTEM A PUNT D’ENCETAR LA TEMPORADA DE DUATLÓ DE CARRETERA, COM ES PRESENTA?
Tenim un equip molt potent i ampli, amb el què tenim tres objectius clars: la Lliga catalana, el Campionat de Catalunya i el Campionat de Espanya.

4.
HI HA OPCIONS DE MILLORAR ELS RESULTATS DE LA CAMPANYA ANTERIOR? 
L'equip és més fort que l'any passat i es lluitarà per millorar els resultats del 2011, tot i que serà difícil.

5.
HEM TINGUT ALGUNES BAIXES AL EQUIP COM EL  JORDI GARCIA, PAU CASTELLVELL, TAMARA GOMEZ, CARLOS PULIDO, ETC. S’HA POGUT COBRIR AQUESTES BAIXES AMB NOUS REFORÇOS?
També hi han hagut altes com l'Albert Rovira, el Joan Freixa i l'Oriol Dalmau i l'Anna Noguera, i el retorn a Igualada de l'Albert Moreno així com la progressió del Sergi Rodríguez. En duatló no notarem les baixes, però en triatló ja ens costarà més tenir un equip competitiu, tot i que intentarem ser-hi presents amb les màximes condicions.

  
6.
QUINS SON ELS OBJECTIUS A LA TEMPORADA DE DUATLÓ DE CARRETERA, TANT A NIVELL INDIVIDUAL COM COL·LECTIU?
A nivell individual l'objectiu és col·locar tres homes del club entre els 10 primers al Campionat d'Espanya. Com a equip aspirem a la victòria.

7.
AQUEST CAP DE SETMANA A CALAFELL EN UN CIRCUIT UNA MICA PERILLÓS DAVANT DE 500 INSCRITS. LA FEDERACIÓ HA PRES ALGUNA MESURA SOBRE LA SEGURETAT DE TOTS EN AQUEST CIRCUIT I HEM VIST L’ESCRIT DE REIVINDICACIÓ D'AQUESTA SEGURETAT.
Ja fa un parell d'anys que tant les duatlons com les triatlons estant augmentant el número de participants de forma espectacular i crec que el sistema de competició s'ha quedat obsolet. S'han de buscar noves solucions, noves idees de gestionar aquesta gent per la seguretat i diversió de tothom, conjugant l'alt nivell amb els més novells.
Per Calafell la federació ha preparat tres sortides, però s'haurà de gestionar molt bé el tema dels doblats perquè en un circuit tan petit serà extremadament perillós.

8.
PARLA UNA MICA DE LES INCORPORACIONS ;  JOAN FREIXA, ORIOL DALMAU, ALBERT ROVIRA, ANNA NOGUERA, GERARD MUXELLA, MARTA BOTSORA...COM ELS DEFINIRÍEM?
Joan Freixa; un tot terreny, especialista en muntanya, que també vola en duatlò de carretera i s'atreveix amb la mitja distància en triatló.
Oriol Dalmau; un bon atleta que poc a poc va progressant en les duatlons.
Albert Rovira; un magnífic Biker, hem tingut la mala sort que es lesionés en la temporada de duatló de muntanya, però també farà triatlons.
Gerard Muxella; el "Nutela" és la joventut que ara tot just comença i que ve amb moltes ganes. Segur que ens dóna moltes alegries en un futur proper.
Marta Botsora; és un exemple pel jovent d'avui dia. La tenacitat, la lluita i les ganes d'aprendre, en una noia amb un futur prometedor sobretot en triatló.
Anna Noguera; ella ha crescut al costat dels companys del CAI Triatló i aquest any intentarem que acabi de despuntar fora de Catalunya.

9.
TENIM EL CAMPIONAT DE CATALUNYA A LA NOSTRA CIUTAT. UNA MOTIVACIÓ EXTRA PER INTENTAR ACONSEGUIR-HO DAVANT EL NOSTRE PUBLIC. TENIM OPCIONS?
L'any passat ja vam ser 1er i 2on, aconseguir un triplet seria màgic i a més a casa. Serà molt difícil però tenim un grup de gent amb gran nivell i molt motivats per aconseguir-ho.

Des d'aquí vull agrair a tots i cadascun dels components de l'equip, el seu esforç i dedicació per d'aquest projecte una gran família.

CERRR IGUALADA