- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 17 d’abril del 2012

EXIT A SANT GUIM

ALBERT MORENO guanya la cursa a nivell individual i el CERRR IGUALADA, guanya la classificació per equips

Efectivament era la darrera prova del circuit català de duatlò i va anar d’allò mes bé, doncs es va aconseguir la victòria individual de la mà del ALBERT MORENO i la victòria per equips a més d’altres pòdiums a nivell individual que ara comentem,

Amb mes de 260 participants es va donar la sortida als participants per a cobrir 5600 metres de cursa a peu, per seguidament fer 21000 metres amb bicicleta i amb un darrer tram de 2800 metres novament de cursa a peu

Ja des de el començament es van distanciar, el SERGI RODRIGUEZ i l’ALBERT MORENO, però sense treure massa diferencia doncs sabien que al tram de bicicleta amb el vent que hi havia, el grup els podria atrapar. En aquest segon tram de nou, el nostre SERGI RODRIGUEZ, juntament amb l’altre Sergi Rodríguez, del Manresa, prenen una avantatge que van conservar fins a 3 kilòmetres del final on degut al esforç d’integrants de la escapada del REUS i MATARO, varen aconseguir atrapar-los.

Així doncs s’arriba al darrer tram de corra una dotzena de duatletes amb possibilitats de emportar-se la victòria, i després de la transició, s’escapa amb notable autoritat l’ALBERT MORENO, que aconsegueix uns metres, al cap i a la fi suficients per guanyar la prova amb 10 segons de diferència sobre el RoBERT Budai del Reus i 17 segons al Agustí Roc del Manresa.

A la línia d’arribada, el SERGI RODRIGUEZ era quart en una gran cursa, jugant a casa seva, on va intentar la victòria però aquesta vegada no va poder ser, però aconseguint un magnífic resultat.

Ressaltar també la regularitat del JAUME CONSOLA, que amb vuitè lloc va fer possible la victòria a la classificació per equips.

La resta d’integrants del CERRR IGUALADA, aconseguiren els següents resultats

29 – RAMON SANCHEZ, un home principiant a la especialitat, però que cursa darrera cursa es va consolidant amb unes posicions capdavanteres al circuit català. Va ser el quart home del club.

43 – JORDI CARPI  amb una progressió a mesura que avança la temporada i fent un molt bon resultat

47 – GERARD MUXELLA, el nou diamant del club, aconseguia entrar al pòdium com a tercer junior, i mica en mica si la concentració l’acompanya i els nervis desapareixen, té un futur prometedor.

59 – LLUIS SIMON, un altre novell en el duatlò que també esta aconseguint uns magnífics resultats.

87 – MARTA BOTSORA, l’altre diamant del club, ara a la categoria femenina, doncs el seu esforç va ser recompensat amb la primera posició a la seva categoria, junior, i un altre pòdium com a tercera absoluta.

107 – IVAN CORDON, un nou vingut que ja amb un parell de curses a les cames, ja va avançant posicions a la classificació general

177 – JORDI LLAVEROLA , també una nova incorporació al club i que també ja aconsegueix entrar sobre la meitat de la classificació absoluta i que de ben segur progressaran amb noves competicions.

219 - SUSANNA SÁEZ, amb una bona cursa, aconseguint la cinquena posició a la categoria de veteranes, recuperant les sensacions a mesura que avança el calendari de competicions.
ALBERT MORENO i SERGI RODRIGUEZ A SANT GUIM

EL CERRR IGUALADA, campió a SANT GUIM

LA MARTA BOTSORA, primera júnior a Sant Guim

Pòdium final a SANT GUIM, amb la MARTA i L'ALBERT

ALBERT MORENO amb ROBERT BUDAI i AGUSTI ROC, pòdium absolut a SANT GUIM
GERARD MUXELLA, tercer junior

Bé doncs amb aquesta prova s’acaba el circuit català de duatlò on el CERRR IGUALADA, a nivell d’equip a estat el gran dominador del circuit, i ara només  queda acabar d’afinar la forma de cara al campionat nacional que es dura a terme la setmana del 5 i 6 de maig.