Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 24 de juliol del 2012

LA OPINIO DE ELS NOSTRES (2)

Aquesta vegada, i després d’un campionat d’Espanya, hem cregut oportú demanar la opinió dels participants aquest triatló cros que es va celebrar aquest passat cap de setmana amb presencia del CERRR IGUALADA, amb 3 representats.

A continuació doncs aquest espai recollint la opinió dels fets i tal com va afrontar la cursa i com la va resoldre l’ANNA NOGUERA

A continuació els seus comentaris i alguna prova (foto) de la cursa

El passat diumenge 22 de juliol, es donava el tret de sortida al Campionat d'Espanya de Triatló Cross des de la localitat d'El Barraco (Àvila). Roger Serrano i Anna Noguera completaven la representació del club en el campionat estatal, competint també els dos pel títol en la categoria sub 23.

A les 10h sortia la cursa masculina, i 10 minuts més tard la femenina. 

Els dos triatletes afrontaven un tram de 1000m natació al pantà d'El Burguillo, amb una bona temperatura de l'aigua per competir sense neoprè. La sortida es donava amb els participants col·locats darrera una línia imaginària dins l'aigua, i s'havien de rodejar 3 boies per completar el circuit.

La sortida de l'aigua es situava en un pendent pronunciat, per agafar la bicicleta de muntanya als boxes i recórrer els 23'5km de recorregut per terreny molt variat. El tram de ciclisme de muntanya es desenvolupava per un circuit dur, en què el fort desnivell, les altes temperatures i varis trams tècnics feien que el domini d'aquesta disciplina marqués grans diferències entre els participants.
La segona transició es feia al poble mateix, i la cursa a peu de 6,5km combinava l'asfalt i el Cross per un circuit amb pendents pronunciats, que acabaven d'augmentar la duresa de la prova.

Roger Serrano completava una magnífica actuació, confirmant el seu excel·lent estat de forma en les tres disciplines: dominava la cursa masculina des del primer tram de natació, continuava guanyant temps als seus perseguidors en el tram de ciclisme, i consolidava la seva victòria durant la cursa a peu, entrant a meta amb una diferència important respecte al segon classificat.
Així doncs, el triatleta del CERRR Igualada es proclamava campió per segona setmana consecutiva, però aquesta vegada es feia amb el Campionat d'Espanya de Triatló Cross tant en categoria absoluta com en Sub23.

Anna Noguera aconseguia una 8a posició en categoria absoluta, sortint de l'aigua ja en aquesta posició, perdent algun lloc en el tram de ciclisme i acabant amb un bon parcial a peu, a pocs segons del primer. Així es feia amb el títol de Campiona d'Espanya de Triatló Cross sub23, aconseguint el tercer or de la jornada.