Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 8 d’octubre del 2012

CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRIATLÓ SPRINT


EL CERRR IGUALADA, representat per ROGER SERRANO I JORDI COROMINAS

Dissabte va ser una cursa molt ràpida des del principi. Neoprè obligatori a la casa de campo. Sortint amb un tercer grupet de l’aigua, poc a poc, fins arribar a atrapar el grup de davant, amb Raña i companyia. La T-2 polèmica. Entrant davant com m’agrada ens trobem que al moment de girar per anar a penjar la bicicleta tenim l’entrada tallada amb conus. Després d’un petit tram amb contratemps, atletes retallant metres davant dels jutges i molta mala educació per part d’algun que d’altre competidor i jutge, començo a córrer en segona-tercera posició, posició que ràpidament vaig perdre. Tenia la bamba plena de sang i no notava gaire els dits del peu esquerre. Algun company de cursa al retallar metres a la transició va propiciar que fiqués el peu entre els radis de la seva roda. Mica en mica vaig començar a trobar-me els dits i la decisió va ser acabar la cursa trotant, guardant forces per la cursa de l’endemà, el garmin de Barcelona. Al final el 22 lloc de ROGER SERRANO de la general absoluta i vuitè sots 23.

Una mica mes enrere, el JORDI COROMINAS, fa una bona natació i al tram de bike i al darrer tram de running se li fa una mica mes dur, acaba al lloc 58 de la general absoluta i quinze a la categoria sots-23.
La cursa se la emportat el OSCAR VICENTE, seguit de UXIO ABUIN I BRAIS CANOSA

JORDI COROMINAS





TRIATLO GARMIN DE BARCELONA
La multitudinària triatló amb prop de 6.000 triatletes, se la emportat al FERNANDO ALARZA, per davant de MARIO MOLA I DE CESC GODOI, i entre ells el ROGER SERRANO              sense massa temps de recuperació del campionat d’ahir, es presenta a la sortida amb una excel·lent sisena posició.
Molta gent i molt bon ambient! La natació no gaire dura però polèmica. Controlant la progressió i a Fernando Alarma. Al pas per la última boia perdo referències de tothom i me n’adono de que la gent s’ha colat. Sprint fins atrapar de nou al grupet i transició. Un bon grup de bici amb Parreño, Lucas, un parell de Polonesos i dues noies. Fins la segona volta no atrapem a Mario Mola. Mentre, Alarza i Godoy escapats. Al baixar a córrer, controlat fins al km 5, després una mica de progressió però sense opcions a atrapar al polonès que tenia davant. Últim km molt tranquil i encantat amb la rebuda del públic. Bona sisena posició!


EL ROGER SERRANO a la seva millor temporada com a triatleta