Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 18 de març del 2013

DUATLO DE BANYOLES


De molt bona la podem classificar l’actuació dels nostres duatletes al duatlò amb distancia olímpica que s’ha celebrat aquest cap de setmana.

5 integrants del CERRR IGUALADA, es van desplaçar a la comarca del Estany, ORIOL DALMAU, RAMON SÁNCHEZ, LLUÍS SIMON, JORDI CARPI I SERGIO LÓPEZ.

A nivell col·lectiu es va assolir una meritòria setena plaça, classificació dominada per FAST TRIATLON, VIC I MATARO, de 40 equips classificats.

A nivell individual, cal destacar el bon fer del ORIOL DALMAU, que aconseguia una bona divuitena posició, amb un temps total de 2h00’53’’, fent uns espectaculars, parcials de running, però patint mes al tram de bicicleta, disciplina que no li esta dedicant temps per millorar-la. Malgrat tot es un home que en el moment que pugui entrenar mes la bici, té condicions per lluitar a estar entre els 10 primers a la majoria de les curses on participi.




Per darrera del ORIOL, trobem els inseparables RAMON SANCHEZ a la posició 34 amb un temps de 2h03’50’’ i al lloc 36 el LLUIS SIMON, només 4 segons mes tard que en RAMON. Veritablement, les condicions de aquet parell de duatletes i amics, estant molt anivellades i  van anar junts des de la sortida i fen una actuació notable, estant tota la estona amb els pilots capdavanters. Dos homes novells amb aquesta disciplina del duatlò però que mica en mica van agafant la experiència necessària per lluitar per davant, a la vegada que la il·lusió i ganes que posen els ajuda a mantenir aquest nivell competitiu tan alt.

RAMON SÁNCHEZ I LLUÍS SIMÓN


Destacar també el paper del JORDI CARPI, que després de lluitar les darreres setmanes amb problemes muscular, s’aventura a participar a un duatlò de distancia olímpica per cobrir les absències al equip i dotar-lo de una bona dosis d’experiència per aconseguir aquestes magnífics resultats. Per poc no va aconseguir entrar al pilot del RAMON I LLUIS, i això va minvar una mica el seu resultat. Malgrat tot, al final acabant fort, marcant uns dels millors registres a la darrera transició i sent el 47 de la general amb un temps de 2h06’02’’.

JORDI CARPI, saluda al fotògraf 




Per últim EL SERGIO LÓPEZ, que aquesta setmana ha fet ja una molt bona cursa, millorant els registres anteriors i tot i que la distancia era llarga, va fer valer la seva especialitat al running per no perdre massa temps, i després en el sector de bici, intentant mantenir-se al pilots aconseguint en aquesta prova un temps de 2h 20’27’’ i classificant-se al lloc 195. Mica en mica el SERGIO va progressant en aquesta disciplina poc practicada per ell, però la il·lusió i les ganes, van fer que cada setmana vagi millorant.