Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 9 de juliol del 2013

SEGON LLOC DEL ALBERT MORENO A GETXO



Després del Extrememan de Salou i passat gairebé 2 mesos, tocava Getxo, i el guió fou molt semblant que la primera prova.

Uns 400 participants es van aplegar per participar aquesta cursa de mitja distancia a la població de Getxo.
Ja als primers metres es vas distanciar de la resta els bons nedadors i els favorits a la prova, com Marcel Zamora, Mikel Elguezabal i l’ALBERT MORENO. Una mica mes enrere quedava RAUL  AMATRAIN, que es va veure beneficiat per un error d’orientació del capdavant de la cursa, degut al sol, que no deixava veure la platja, i varen anar mar endins enlloc d’enfilar cap a terra, fent mes metres que els perseguidors.


Malgrat això, una vegada a terra, el MARCEL ZAMORA, fa una transició espectacular i amb un tres i no res els perseguidors el perden de vista, doncs el primer kilòmetre de bicicleta era molt revirat i amb una pujada exigent, va fer valer la seva classe i el seu bon punt de forma, per anar posant distancia, sobre ELGUEZABAL, AMATRAIN, I L’ALBERT . La resta de nedadors, ja patien des de el primer metre i quedaven despenjats
Sobre el km., 20 de bici, es ELGUEZABAL que es decideix anar a buscar al cap de cursa en mans de MARCEL ZAMORA, però la distancia que li canten es de mes d’un minut i se li fa difícil. Amb una gran persecució però sense èxit, ELGUEZABAL es desfona i l’ALBERT junt amb AMATRAIN, l’atrapen al voltant del km 70.
Ja amb aquesta posició s’arriba a boxes amb MARCEL al capdavant, amb mes de 4 minuts d’avantatge, sobre els seus perseguidors, MORENO, AMATRAIN I ELGUEZABAL.
Amb les sabatilles calçades i la bicicleta a box, AMATRAIN trenca el grup amb una sortida de la transició fulgurant, i aconsegueix uns 100 metres sobre ALBERT MORENO i ELQUEZABAL començant el seu calvari particular, doncs a meta perdrà mes de 10 minuts amb la mitja marató que els hi queda.
ZAMORA, ben instal·lat al capdavant molt motivat o dona tot, i mantén la diferencia ampliant una mica mes fent el millor parcial de running amb 1 h 13’30’’


Per darrera es torna a repetir el duel AMATRAIN i el nostre representant del CERRR IGUALADA, ALBERT MORENO, que a mesura que la prova avança va retallant la diferencia i sobre el km. 12/13, atrapa al seu rival i mica en mica posa distancia arribant a la meta amb 2 minuts de diferencia, marcant també un magnífic temps de 1 h 13’46’’. El top 5 el formen, MIKEL ELQUEZABAL, quart a mes de 10 minuts i el IBON OREGUI a mes de 20 minuts.





També cal esmentar que en aquesta prova i va participar, L’ORIOL DALMAU, que reapareixia després del accident del CHALLENGE DE CALELLA, i va poder acabar la prova al lloc 59 . sens dubte el tenir que parar d’entrenar per les lesions sofertes i la falta de forma li van impedir lluitat per un lloc mes capdavanter, que de ben segur podia aconseguir amb condicions normals.




Finalment, doncs destacar el bon paper del ALBERT MORENO, que poc a poc va demostrant agafar-hi el pols als triatlons de mitja distancia i mantenint aquesta regularitat, ben aviat pensem podrà obtindrà alguna victòria a nivell individual