- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 26 de novembre del 2013

Marató i Mitja Marató de San Sebastián

Aquest diumenge varis integrants del club van participar a la 36ª Marató de San Sebastian, Campionat d’Espanya de Marató, a més a més de Mitja Marató i 10Kms. Després de mesos durs d’entrenaments Manel Elizari i Jordi Prat corrien aquesta bonica Marató que passa pels llocs més emblemàtics de la ciutat, sent un recorregut de tres voltes. El temps va acompanyar, un dia nuvolós, sense vent i una temperatura perfecte, sense fred ni calor, sorprenent per les dates i el indret on ens trobem.

Manel Elizari va començar molt be la Marató, anant a un ritme bo i fent una bona mitja cursa. Encara que va comptar amb l’ajuda del company d’equip Lluis Simon que va fer-li de llebre els últims kms, degut a problemes musculars al km 35 van fer que hagués d’abandonar. El company Lluis Simon va decidir fer una tirada llarga fins a meta, fent el seu millor registre al 5000m davant de la sorpresa del públic veient un corredor de Marató anar tant ràpid en l’últim segment de la cursa.

Jordi Prat va arribar a San Sebastian amb un bon refredat, algunes molèsties a la gola i tenint graus de febre. Encara dels dubtes que hi han abans d’una proba tant dura, amb els ànims dels seus companys i l’ajuda de Dolors Palau durant la primera meitat de la cursa i del company d’equip Roberto López durant la totalitat de la Marató fent-li de llebre, va aconseguir finalitzar i aconseguir la seva millor marca personal, 3h21’37” arribant en una posició 1189e de la general.

Joan Gabarró va participar en la disciplina de Mitja Marató, fent una carrera espectacular, arribant a compartir kms amb els guanyadors de la Marató, parant el crono en una marca de 1h16’55” amb una 35a posició general fent la seva millor marca personal. Destacar el seu gran estat de forma per les dates en les que ens trobem d’inici de temporada. De ben segur aquest any ens portarà grans sorpreses aquest gran atleta. Dolors Palau també va parar el crono en una molt bona marca de 1h41’35” arribant la 522a a meta.