- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 18 de febrer del 2008

Duatló de BCN

Tres duatletes de l'equip es van desplaçar el passat diumenge a BCN per disputar la 2º prova del circuit català. un total de 325 inscrits van pendre la sortida amb l'Albert Moreno com un dels màxims favorits per obtar a les plaçes de honor.
L'equip va estar un altre cop a gran nivell :
L'Albert (1º classificat júnior) va estar en el 1er tram (5 km run) en el grupet de 6 escapats , però en la transició va perdre uns valuosos segons, el que va provocar que no pogués enllaçar durant el tram de bici, aconseguint finalment la 9ena posició scratch.
El Màrius, en una magnífica actuació, va fer una cursa de menys a més , aconseguint finalment la 16ena posició scratch (9è classificat categoria ABM).
El Jordi va aconseguir un màgnific podium en la categoria de veterans 1 (3er classificat) classificant-se en 41º posició scratch, i sent el tercer home del club.
Pel que fa a la classificació per equips un 5è lloc !! (no està gens malament) donat el nivellàs que hi havia en aquest apartat (total de 26 equips), i que encara no hem pogut tenir l'equip complet en cap duatló, però tranquils que tot arriba. Ben aviat, dispondrem de tot el potencial, per aconseguir pòdiums en totes les categories en que prendrem part!!