dimarts, 1 d’abril del 2008

Banyoles (crònica del enviat especial tiet Màrius)

amb mitg equip desplaçat a terres valencianes , em va tocar el paper de deixar el nom del club el més amunt possible.
amb 300 inscrits a la línea de sortida i bufant un fort vent ,a les 10 del mati es va donar el tret de sortida. distancia de 10km run 40km bici i 5 km run.
ritme fortíssim desde bon inici de la cursa de 10 km fent un circuit al voltant del llac de Banyoles 2 voltes de 5km , vaig aconseguir entrar en 24º posició a la transició per agafar la bici amb un grupet de quatre corredors (posicions que ocupàvem del 20º al 24º)que durant els primers 15 km vàrem intentar agafar el grupet de devant sense èxit.
per darrera ens va agafar un grupet de 14-15 corredors entre ells l´ ex-profesional de carretera Quim Soler del c.n.Mataró (millor temps scratch tram bici) , ell "solet" va anar "fotent pals"fent miquetes el grup de 20 corredors que anavem , fet que ens va permetre a uns quants poder agafar el grupet de davant i a la vegada deixar molts "tirats" per darrera , sobre el km 30 ,petit collet que els 10-12 corredors que quedàvem (ocupàvem en aquest moment desde el 12º fins 22º posició més o menys...) vàrem coronar sense problemes, i bufant un fort vent de cara durant els ultims 7-8 km intentar recuperar forçes per encarar els últims 5 km corrent.
els últims 5 km aguantar com es pot ja que les cames començen a passar factura , tot i així vaig arribar força sencer acabant en la 16º posició final.
Felicitar al guanyador de la prova Joan Montguillot i al seu club (Picornell) per la 1º posició aconseguida tant individualment com per clubs.
Ara toca recuperar forçes per aquest cap de setmana on 4 membres de l´equip (el Roger , el Jordi , el Sergi i jo) ens desplaçem a terres galleges a disputar el campionat d´Espanya.