- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dissabte, 4 de maig del 2013

TRIATLO DE BLANES

El passat cap de setmana s’inaugurava la temporada de triatló. Això tenia que ser a la població de Blanes, fins on es van desplaçar 4 integrants del CERRR IGUALADA.

Degut al mat temps que feia a la zona, la triatló es va suspendre, i els jutges van preparar una cursa a peu de 8.5 kms, amb força desgavell, doncs es va donar la sortida amb el personal desperdigat per la zona i aquests es van anar afegint al recorregut, en el moment que la cursa passava per el seu davant.
Penso que amb un cas així, sinó es pot dur a terme la cursa, en el seu format original i no es pot garantir una alternativa correcta, lo millor es suspendre la prova i deixar-ho per un altre dia.

Aquesta cursa els nostres van participar-hi. Cal dir que de les 500 persones inscrites, nomes van prendre part uns 300. El que es va prendre la prova amb bona concentració i lluitant al davant va ser l’ORIOL DALMAU que va aconseguir la quarta posició final .

El SERGIO BURON, EL RAMON SANCHEZ i EL JOEL SIBILA no van poder lluitar al davant i es van conformar amb fer un entrenament amb jutges.

Esperem que aquest cap de setmana a SITGES, el temps respecti als participants i tots els nostres puguin fer una bona cursa, després de les hores d’entrenament que porten i les ganes que tenen de fer-ho be.