- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimecres, 11 de setembre del 2013

TRIATLO DE CATALUNYA

Aquest dissabte passat a Banyoles, es va disputar el Campionat de Catalunya, de Triatló a la distancia olímpica.

A la represa de les vacances es dur a terme aquesta cursa on es veu que els participants han aprofitat l’estiu per seguir entrenant i arribar a un bon punt de forma a aquesta darrera part de la temporada

4 triatletes del CERRR IGUALADA, es van desplaçar a Banyoles per participar-hi. I realment després del ensurt que van tenir al mati, on a l’autopista varen caure les bicicletes de la vaca on portaven el material, varen tenir que buscar un mecànic per sol ventar els desperfectes ocasionats per l’incident, varen obtenir uns magnífics resultats.

Destacar també que a partir de la meitat del tram de ciclisme, aproximadament es va haver de lluitar contra una forta pluja que va dificultar una mica la marxa dels triatletes

Per el que respecta a resultats, destaquem el lloc nº 21, del HECTOR COLOM, i classificant-se dins a la categoria de veterans, com a sots-campió de Catalunya. L’HECTOR, va fer una molt bona natació, sortint amb una magnifica posició, però la pluja que va condicionar l’estat de la carretera, li va fer perdre forces llocs que va tenir que recuperar novament al tram de cursa a peu. El seu temps total 2h06’51’’

Ben a prop arribava el SERGIO BURON, en el lloc 38, amb un temps total de 2 hores 10’09’’, fent una natació força bona, millorant de forma espectacular i mantenint la bona posició, al tram de running, on  potser aquí podia haver guanyat encara alguna posició, però malgrat tot hem de considerar una excel·lent cursa del Sergio.

En el lloc 60, entrava, el tercer home, LLUIS SIMON, amb un temps total de 2h 12’02’’, fent una cursa de menys a mes, considerant que a dia d’avui la natació es lo que costa mes, al ciclisme ja va millorar 100 posicions i per acabar-ho d’arrodonir al running.

Finalment el quart home, el JEROME LOOS, que malgrat aquests darrers temps no pot entrenar gaire, el seu sacrifici i per tal de cobrir les esquenes dels seus companys per si fallava algú, i calia la seva posició per puntuar per equips, aturava el crono amb 2h 39’22’ al lloc 426 d’entre  674 classificats
A la classificació per equips s’aconseguia una meritòria vuitena posició de 54 equips classificats, encapçalats, per el VIC, FASTTRITALON I MATARO