- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 13 de maig del 2008

Duatló de Sopelana, 3ers per equips

El passat cap de setmana, 5 components del Roca Running Tri Igualada, ens vam dirigir a Sopelana per disputar una nova prova del circuit basc de duatló.

3ers per equips

Amb un nivell espectacular, el diumenge el matí es va disputar la duatló en format sprint, amb un tram ciclista molt exigent, que al capdavall marcava les diferències.

El Roger va classificar-se en 6ena posició, perjudicat per la duresa del tram ciclista, en una prova guanyada pel francès Laurent Galinier, per davant del Campió d'Espanya, Félix Martínez, i del també francès Nicolas Capoferri.

El segon home del club fou l'Albert, que entrava en una magnífica 15ena posició absoluta i guanyava en categoria Júnior, tot i haver patit una caiguda en el primer tram de cursa a peu.

Seguidament entrava el Xavi, en 40ena posició, seguit de molt a prop del Jordi, que aconseguia la 52ena posició absoluta i era el 5è veterà.

Per equips, el Roca Running Tri Igualada, aconseguia una magnífica 3a posició absoluta, tan sols superats per l'equip professional francès TDR Bordeaux i el Krafft Atletico S. Sebastian, que ens superaren per tan sols 25".

Debut de la Susana
La Susana, nova integrant del Roca Running Tri Igualada, va fer un debut espectacular, classificant-se en 12ena posició absoluta, tot i portar tan sols dues setmanes entrenant en bici. Un fitxatge de futur de cara a les triatlons que venen i la temporada vinent de duatló.