dimecres, 9 de maig del 2012

AGUILAS (SEGONA PART)

A banda del equip elit masculí, també hi vàrem tenir participació, al apartat femení, juniors i grups d’edat.
Anem a parlar una mica de tots aquets integrants que també varen aconseguir bons resultats

Dins a la categoria elit femení, va participar-hi l’ANNA NOGUERA,  amb una excel·lent cursa aconseguia acabar la duatlò en novè lloc absolut, fregant el pòdium a la categoria sub-23, sent al final la quarta classificada. Una cursa intel·ligent anant de menys a mes i deixant una molt bona imatge per properes competicions.
ANNA NOGUERA

Els nostres debutants també es van comportar d’allò mes be, aconseguint els següents resultats
A la categoria de Junior femení, amb 32 participants a la sortida, la nostra MARTA BOTSORA, aconseguia entrar a la cinquena posició, amb una bona cursa, on la seva regularitat es va veure premiada amb aquesta important classificació, just enganxada amb les capdavanteres de la especialitat i amb un rodatge de competicions mes ampli que la nostra duatleta. Malgrat aquet punt en contra, la MARTA, es va moure molt bé a la cursa i ben aviat es va col·locar a les posicions del capdavant que no va abandonar en cap moment.
LA MARTA, amb el grup capdavanter

El altre debutant i a la mateixa categoria junior, era el GERARD MUXELLA, mes conegut  per tots nosaltres com “NUTELLA”. Amb una participació de luxe a la categoria amb 135 participants, el GERARD va administrar la cursa sempre en les posicions que podia mantenir i fer una excel·lent cursa, arribant molt be al tram final com es habitual en ell, aconseguint acabar la cursa en el lloc 54, mes o menys a la meitat de la classificació, posició meritòria doncs a aquesta categoria hi ha un nivell altíssim.

GERARD MUXELLA

Finalment la resta d’integrants del CERRR IGUALADA, varen participar a la cursa de grups d’edat amb aquests resultats, repartits en dues sortides, una fins a 40 anys i l’altre sortida a partir de 40 anys en amunt
SERGIO BURON ( GRUP 20-24 ANYS) ; EL SERGIO, va patir una indisposició durant la cursa que li va provocar perdre moltes posicions a la darrera transició, acabant al lloc 84 de la cursa, i el divuitè del seu grup d’edat.

SERGIO BURON

XAVI ROCA ( GRUP DE 30-34 ANYS); tampoc va se un dia regit per el Xavi, doncs uns problemes musculars el van impedir corra amb normalitat als darrers 5 kms, lo que també el va enrederir força a la classificació final, sent el 66 de la cursa i el 22 classificat del grup d’edat

XAVI ROCA

MARCELO REYMUNDI (GRUP DE 35-39 ANYS). Debutant a un campionat estatal de duatlò de carretera, es va mantenir molt be a la cursa, mantenint una regularitat que li va donar al final el lloc 55 de la cursa, acabant el dissetè del seu grup d’edat

MARCELO REUMUNDI

ISIDRE GUIXA (GRUP DE 40-45 ANYS). Un altre duatleta que s’estrenava amb una cursa de aquest nivell, sempre va estar posicionat a les posicions capdavanteres, on va mantenir un important pols amb els seus rivals. A l’arribada era tretze de la general, i setè del seu grup d’edat, amb una meritòria cursa.

ISIDRE GUIXA EN SEGONA POSICIO DEL GRUP

JORDI MORENO (GRUP DE 50-54 ANYS). Amb una cursa molt bona, anant de darrera cap al davant, amb molt bones sensacions el JORDI, va acabar a la general en el lloc catorze, però com a els darrers campionat on participa, aconseguia una nova medalla, acabant tercer de la categoria.
JORDI MORENO

Finalment fent balanç de lo que a estat aquest campionat d’Espanya, podem dir que el CERRR IGUALADA, globalment a fet uns molt bons resultats, doncs a nivell elit, globalment s’aconseguia pujar al pòdium un any mes, consolidant el seu nivell en la especialitat. Individualment s’aconseguia una medalla d’or a la categoria sots 23, lo que suposa una bona recompensa, i col·locar a 5 homes del equip dins els 21 primers classificats.
Els debutants tampoc van acusar la pressió i varen obtindrà uns mes que satisfactoris resultats, destacant aquet quart lloc a la categoria sots 23 a nivell femení i el cinquè lloc a la categoria junior femení.
I als grups d’edat, aquí no es va estar tant encertat, degut a diversos contratemps, però amb tot s’aconseguia una nova medalla.