- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dissabte, 19 de maig del 2012

ROGER SERRANO, SEGON ABSOLUT A LLORET, i PRIMER SUB-23

Aquest passat diumenge dia 13, es va dur a terme la Triatló de Lloret de Mar, amb participació del CERRR IGUALADA.

La cursa a la distancia sprint es va definir ben aviat, amb els favorits al davant, encapçalats per el GUILLEM ROJAS, que al tram d’aigua va ser el millor. Darrera el grup de BALLDELLOU, PARREÑO I SERRANO, controlaven la cursa.

Al tram de bike, amb 4 voltes a un circuit exigent, provocar la selecció definitiva, on el ROGER SERRANO, aconseguir deixar enrere la resta de participants, presentant-se a la darrera transició amb força avantatge, amb mes d’un minut, lo que li va servir per afrontar la cursa de running amb forces garanties de assolir una bona posició. Només el bon corra del INAKI BALLDELLOU, el va sobrepassar a els darrers metres, imposant-se aquest últim amb mig minut d’avantatge sobre el corredor del CERRR IGUALADA, ROGER SERRANO. Va completar el pòdium el corredor del Vic, JOAN ROVIRETA.

Per el que fa a la resta de participants del club, destacar la posició final del JOSEP MARTI, classificant-se al lloc 43 de la general dels 345 participants que van acabar la cursa masculina.

El tercer home del club fou el JORDI COROMINAS, al lloc 63, on al tram de running va perdre moltes posicions després de trobar-se en els pilots capdavanters després de les 2 primeres transicions

L’altre integrant classificat fou el JORDI LLAVEROLA, que a la seva primera temporada va agafant experiència en aquesta difícil disciplina, aconseguint el lloc 234 de la general

Destacar finalment la classificació per clubs on el CERRR IGUALADA es va classificar en cinquè lloc de 41 equips participants