- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 23 d’abril del 2013

CAMPIONAT D’EUROPA DE DUATLO DE LLARGA DISTANCIA

Aquest cap de setmana tal com vàrem anunciar, s’ha dut a terme aquest campionat amb la presencia de dos components del CERRR IGUALADA, a la localitat de HORST  a HOLANDA, sobre les distancies de 15 kms, de running per seguir amb 60 kms, de ciclisme i per acabar amb 7,5 kms de running.

A la categoria elit competia el ROGER ROCA, que en la seva primera experiència a la llarga distancia aconseguia un meritori setè lloc, lluitant amb els capdavanters de la especialitat, dominant la cursa a peu, i patint una mica mes al tram de ciclisme, doncs malgrat la cursa no es permès el drafting, sempre en alguns moments de la prova es formen grupets que entre ells s’ajuden i això perjudica a les persones que mantenen la distancia reglamentaria.

Malgrat tot, hem de considerar, que el ROGER ROCA, en aquesta disciplina de ben segur que aviat ens obsequiarà amb una victòria, doncs ho te a l’abast.

La cursa va estar dominada per els belgues BART AERNOUTS amb un temps de 2h40’34’’ seguit només a 6 segons per ROB WOESTENBORGHS i el tercer lloc era per el suís ANDREAS SUTZ a 53 segons del guanyador
Tal com hem esmentant el setè lloc era per el ROGER ROCA amb un temps de 2h44’53’’.

També en aquesta aventura el  va acompanyar el JORDI MORENO, que va prendre part a la cursa dins la categoria de grups d’edat aconseguint dins el grup de 50-54 anys, puja al pòdium al tercer lloc. El JORDI va fer un temps de 3h10’40’’