Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 23 d’abril del 2013

CURSES D’ORIENTACIÓ


Dos campionats i un subcampionat de Catalunya pels atletes de Roca Running al Campionat de Catalunya Escolar.


Aquest diumenge es va celebrar a la població de Caldes de Malavella el Campionat de Catalunya Escolar de Curses d’Orientació.  

L’escola esportiva d’orientació del Club Roca Running i va participar amb tots els seus membres: David Riba, Fidel Compte, Sergi Solé, Dídac San José, Arnau  Requena, Ricard Fusté, Luca Almiñana i Quim Solé, sota la direcció tècnica d’en Roger Solé.

La prova del matí era una mitjà distància de tres quilometres  amb molt poc desnivell, en un  mapa que combinava zones boscoses  i zones semiobertes amb petites zones de micro relleu, connectades per una gran xarxa de camins i corriols.  Els resultats en aquesta prova van ser molt bons ocupant el primer i segon lloc de  la categoria cadet federat: Quim Solé i Arnau Requena.

Tanmateix, en la categoria cadet escolar, Dídac San José va classificar-se en  primera posició i Ricard Fusté en la tercera.  Destacar també el cinquè,  sisè,  setè i vuitè lloc de Luca Almiñana,  David Riba, Fidel Compte i Sergi Solé, respectivament.

La prova de la tarda, era de modalitat esprint en un mapa on s’alternava una zona urbana i una zona boscosa amb un desnivell pràcticament nul. En aquesta prova els atletes van continuar estan a un gran nivell, classificant-se en primer lloc Arnau Requena, i segon, Quim Solé en la categoria federat i tornant-se a imposar Dídac San José en la categoria escolar. 

Amb aquest resultats en Quim Solé, Arnau Requena i Dídac San José van aconseguir la classificació per representar Catalunya als Campionats d’Espanya Escolars que se celebraran a Valladolid els propers dies 1, 2 i 3 de juny.

Unes actuacions que es poden qualificar com a immillorables, la qual cosa justifica el bon treball que el Club Roca Runnig esta duent a terme .


Animem a tots els escolars anoiencs  a conèixer aquest esport, que cada any es consolida i incrementà el numero de participants considerablement.