Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 20 de novembre del 2012

AVUI PARLEM AMB MANEL ELIZARI

EL MANEL ELIZARI EN ACCIO



ANEM AL MON DEL RUNNING AMB MANEL ELIZARI

Aquest home integrant del CERRR IGUALADA, com ja porta fent els darrers 3 hiverns prepara la marató.

Les dos ultimes vegades a la Marató de Castelló però aquesta vegada canvia de ubicació i el diumenge vinent dia 25/11/2012, s’anirà a San Sebastià  per provar un nou circuit i aconseguir disfrutar de la prova i a la vegada intentar un bon registre.

 doncs parlem amb el Manel que ens comenti una mica la seva aventura

1 – així diumenge vinent no podràs anar a votat. Ja vas fer-ho per correu

Si, amb motiu de la coincidència de les eleccions del dia 25 m’he vist obligat a votar amb antelació i ho he fet per correu. Era un risc fer-ho el mateix diumenge ja que les meses tanquen a les 20 h i per temps no arribaria per votar.

2 – Que ho fa que per aquesta temporada hagis escollit San Sebastià per fer la teva marató habitual?

Les dues últimes maratons les havia fet a Castelló i amb motiu dels mals records que tenia de l’última edició he vist oportú de canviar d’aires. Alguns companys hem van aconsellar de fer-la a Donosti (per ambient, recorregut, etc), per tant, i també degut a les dates que es celebra, vaig decidir d’anar a Donosti. A part de la cursa, també es un punt important tot el que envolta la cursa en aquest indret tant especial i bonic.

3 – com a estat la preparació, al llarg de aquestes 3 mesos intensos d’entrenament sota els fars del estadi atlètic? Has assimilat correctament la carrega de feina encomanada per el teu entrenador?

Bé, els fars de l’estadi estaven mig fosos....je je. Crec que una de les meves virtuts es la constància i sacrifici alhora d’entrenar. Penso que he fet una bona preparació i potser he aconseguit millorar respecte l’última edició. Cal dir que aquest any els meus companys a l’estadi m’han facilitat aquest entrenament, ja que, els dies de qualitat hem fet les series i canvis de ritme conjuntament i això es un punt positiu per a la meva preparació.

4 – quin es el teu millor registre amb marató i quina marca creus que podràs aconseguir aquesta vegada?

3h 22’ l’any 2011 a Castelló. Penso que a Donosti podria fer 3h 15’, però no em vull precipitar ni tampoc fer-me il·lusions. El que tinc clar es que sortiré a fer aquesta marca...

5 –has estudiat el recorregut, sembla molt planer i força urbà. Això pot ajudar a fer un bon registre, ajudat per l’afició que al País Basc es excepcional?

Si, tal i com he dit abans, el lloc es especial per a moltes coses, però un dels punts forts es l’ambient i l’animació. Els companys que van anar a la Behobia aquest any van quedar al·lucinats amb l’ambient càlid dels bascs, per tant, això es una segona força a tenir en compte.

6 – portes algun acompanyant a la cursa?

Si, el Jordi Prat “l’Elite” a veure si anem amb “flama viva..” je je.

7 – després del oportú descans de la marató quin serà el proper objectiu, mes running, duatlons,,,,

En principi vull començar a preparar el tema de les duatlons, per tant, hauré de començar a agafar la bici i entrenar aquesta disciplina. Això no vol dir que entremig faci alguna cursa de 10k o mitja.

8 – Bueno si vols afegir alguna cosa, per la teva part. Per la nostra desitjar-te molta sort, sense nervis a disfrutar del entorn i aprofita els ànims que et donarà el públic per gaudir de la prova

Gràcies pel recolzament de tots els integrants del CERRR i demés companys. Espero tenir sort i sobretot estar tranquil i deixar els nervis a Igualada.

EL MANEL A LA CURSA D'IGUALADA