- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 19 de novembre del 2012

TAMBE A LA JEAN BOUIN

Al apartat de running també es va dur a terme una cursa amb molt de ganxo a la ciutat de Barcelona. Es tracta de la JEAN BOUIN, on des de els mes menuts, fins al professionals, passant per els popular, van omplir la ciutat tot al matí amb tantes curses que es van disputar.

Destacar per quantitat de participants, la cursa OPEN, on mes de 13.000 inscrits van gaudir dels ràpids carrers de Barcelona per anar avançant a la temporada amb una bona posta a punt

El CERRR IGUALADA, es va veure representat per 5 atletes que aconseguiren uns bons resultats.
Destaca el cerverí, SERGI RODRIGUEZ, que malgrat no aconseguir la posició que li deia el seu pitrall ( DORSAL 1), aconseguia la setena plaça amb un registre de 32’13 segons, bon temps doncs al Sergi es troba en fase de pretemporada, i combina els entrenaments amb la feina de cuidar la seva filla i avituallar-la quan li demana

Un altre integrant que aconseguia entrar dins el top ten de la cursa, fou OSCAR RODRIGUEZ, que entrava darrera al SERGI, a 5 segons i ocupava la novena posició.

La cursa la va guanyar el JUST SOCIATS, amb un temps de 31’14’’, seguit del DAVID MARTINEZ i del MIGUEL ANGEL RUIZ

Altres integrants del CERRR IGUALADA, foren;

Al lloc 89, el incombustible, ROBERTO LOPEZ JUAREZ, amb una marca excel·lent  de 36’12’’.

També va prendre part el JEROME LOOS, amb un temps de 42’27, entrava al lloc 921, i el MARC TORRAS, amb un temps de 49’06’, acabava al lloc 3525, insistim sobre mes de 11.000 atletes classificats.