diumenge, 30 de juny del 2013

ALBERT MORENO, guanyador del TRIATLÓ DE PUIGCERDA

-         EL CERRR IGUALADA, cinquè per equips

Aquest dissabte amb 300 triatletes participants, es va celebrar una nova edició del triatló de Puigcerdà, a la distancia sprint, i entre ells 5 participants del  CERRR IGUALADA, LLUIS SIMON, HECTOR COLOM, SERGIO BURON, ALBERT MORENO i JORDI MORENO

Ja a la natació que es va dur a terme, al llac de la població,  es destaquen uns 8 triatletes de la resta que al cap i a la fi, son els que es disputaran la victòria. Uns mes ràpids que altres a la transició van sortint per disputar el tram de ciclisme, disciplina clau aquesta vegada, doncs en el recorregut hi ha dos punts importants amb uns desnivells que marquen les diferencies. El primes es troba gairebé a partir del km 3, sense haver pogut escalfar les cames i el que es trobi millor es el que marxa cap endavant. I això fou, el primer en prova sort, es JOAN ROVIRETA, que decideix canviar el ritme i marxa en solitari, fins que al cap d’un kilòmetre mes o menys o prova el nostre representant, l’ALBERT MORENO, que s’uneix al escapat i que de seguida agafant un minut d’avantatge sobre els perseguidors, i ja els deixa en condicions de disputar la victòria, de la cursa. Ja a falta de 500 metres, RUVIRETA, ataca al ALBERT i aconsegueix arribar a boxes amb  4 / 5 segons de diferencia per encarar el darrer tram de running. Poc a poc i després de reaccionar al atac sofert, al darrer moment del seu company d’escapada sobre la bicicleta, l’ALBERT MORENO, va reduint la diferencia i es col·loca junt amb el cap de cursa i mica en mica li van tensant el ritme fins que aconsegueix desprendre del  seu company de fuga, per arribar a la línia d’arribada, guanyador amb 15 segons de diferencia. L’ALBERT MORENO creua l’arribada amb un temps total de 56’06’, per 56’21’’ del JOAN RUVIRETA i de 57’24’’ del IÑAKI BALLDELLOU.

Per el que fa a la resta d’integrants del  CERRR IGUALADA,  els resultats foren el s següents

Al lloc 39, entrava l’HECTOR COLOM, que no va aconseguir un bon ritme de cursa, provocant el no poder agafar el pilot principal, cosa que li va fer que no pugues lluitar per posicions mes capdavanteres. El seu temps final fou de 1h 03’33’’

Una mica mes enrere, arribava el LLUIS SIMON, que amb un temps de 1h05’15’’, segons era el 52 a l’arribada. Al Lluís no li va anar massa be el primer tram, la natació, cosa que li va fer perdre, temps i no poder lluitar per posicions mes capdavanteres, com ens te acostumats, darrerament

El JORDI MORENO, acabava al lloc 89, també amb una molt dolenta natació i va acabar amb un temps de 1h 08’44’’

I finalment, el SERGIO BURON, després d’anar tota la cursa per davant amb els 30 o 40 primers, una indisposició, el va fer aturar, perdent molt de temps, rellevant-lo a la posició final del 108, classificat amb un temps de 1h 10’22’

Be en definitiva una bona victòria del ALBERT MORENO, demostrant també tot i preparar la mitja distancia, tenir el suficient punt de velocitat, per lluitar amb els especialistes de la distancia sprint i podent en aquesta ocasió guanyar-lo.

Tal vegada, la prova era campionat de Catalunya de grups d’edat, on el CERRR IGUALADA, es va emportar 3 medalles

La medalla d’or a la categoria de 20-24 anys de la mà del ALBERT MORENO
La medalla de plata a la categoria de 45-49 anys per part del HECTOR COLOM
I també plata a la categoria de 50-54 anys, amb el JORDI MORENO