- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 2 de juny del 2013

IGUALADA URBAN RUNNING NIGHT

Una gran festa del running, es va viure aquest dissabte a la nostra ciutat amb motiu de aquesta cursa, on bona part dels anoiencs  i gent vinguda de tots els racons de Catalunya, es van aplegar per participar en aquesta festa esportiva.

Per l’ocasió es van fer dues curses per tal que tothom tingués possibilitat de participar-hi, i li encaixes la distancia a recórrer. I es va aconseguir doncs mes de 1200 atletes es van classificar a les dues curses de 5 i 10 kms, respectivament

Un circuit molt ràpid, entretingut i a la vegada el corredor es veu recolzat i el fa rendir mes de lo normal, al recorre el centre de la ciutat, on el públic animava d’allò mes a tots els participants, els primers, els del mig i el de mes enrere. Per lo tant un bonic itinerari per gaudir de passejar per la ciutat sense cotxes i veure com el públic disfrutava animant el pas dels corredors.

Per el que respecte al CERRR IGUALADA, va aportar una vintena de participants al esdeveniment, amb molts bons resultats per part de la majoria, assolint uns magnífics registres i destacar les victòries individuals del ROGER ROCA en categoria masculina a la distancia de 10kms, i de la SILVIA TORREBLANCA, a la mateixa distancia amb categoria femenina.

Seguidament nombrem les posicions de tots els classificats amb els registres aconseguits