- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 20 de juliol del 2009

EL ROCA RUNNING PRESENT A LA 6ENA CURSA DE MONTBUI

El passat dissabte, 18 de Juliol a la tarda, i dintre dels actes de la Festa Major, es va disputar a Sta. Margarida de Montbui la 6.ª edició de la Cursa Popular de la població, sobre un recorregut mixte urbà i forestal de 10 km., amb sortida al Passeig d’Espanya, i arribada a la Plaça Catalunya, al nucli antic de la població, i amb una important participació de 123 atletes classificats, i enguany novament amb la participació de destacats fondistes de l’atletisme català. La prova, era considerablement dura, i la calor va possar a prova la resistència física dels atletes participants.

MARIUS SOLÉ va quedar 15é absolut amb un temps de 39.47

NEUS FORN va aconseguir la 2ona posició absoluta amb un temps de 44.51

DOLORS PALAU va quedar en 7ena posició absoluta i 2ona de la seva categoria amb 50.36

MARTÍ CUADRAS va fer un temps de 50.37, va fer de supporter de la Dolors.