Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 8 de setembre del 2009

TUGA TRAIL COPONS '09


El passat dia 1 de setembre, a les set del vespre i des de la piscina de Copons, es va presentar una nova cursa de muntanya i caminada popular a la comarca. En l'acte, que va comptar amb la presència dels organitzadors, de l'alcalde de Copons i del president del Consorci de Promoció Turística Alta Anoia, es va explicar amb tot detall en què consistia aquest nou esdeveniment que s'ha pogut dur a terme gràcies a l'empenta, la il·lusió i l'esforç de la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA, de la marca de roba tècnica personalitzada Tuga Active Wear i de la botiga igualadina de material tècnic de muntanya X-Avi Material de Muntanya. Juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Copons, del Consorci de Promoció Turística Alta Anoia i d'altres empreses de la comarca, ha estat possible organitzar aquest nou event, tot esperant que sigui un èxit i es converteixi en una gran festa popular on tothom hi tindrà cabuda.

Per als més agosarats, s'ha pensat i elaborat una cursa de muntanya amb un traçat molt tècnic, espectacular, trepidant i exigent. El recorregut transcorre per corriols de l'entorn, on es podrà gaudir de magnífics racons de natura, que de ben segur agradaran i no deixaran a ningú indiferent. I per als que prefereixen descobrir més tranquil·lament els paratges de la zona, també s’ha organitzat una caminada popular que permetrà als participants gaudir d'unes bones vistes de la comarca.

A més, juntament amb el servei de guarderia i de l'entrada gratuïta a la piscina, d'altres activitats complementaran la matinal. Cada participant serà obsequiat amb una samarreta de record i amb un bon esmorzar a l'arribada, concloent la festa amb un sorteig de premis.
Per a qui estigui interessat a participar-hi, a la web http://www.tugatrail.com/ hi ha tota la informació relacionada amb les proves, així com les característiques del recorregut, el reglament i les diferents opcions per a poder-se inscriure.