- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 13 de desembre del 2009

Daniel Gonzalez 3er absolut a Lleida

Aquest diumenge, s'ha disputat la primera edició de la Duatló de muntanya de Lleida, la prova constava de 6 km de cursa a peu, 18 kilòmetres en btt i 3 km de cursa a peu.

El fred ha acompanyat als casi 90 corredors que han pres la sortida, per problemes de senyalització, en el primer tram de correr han escurçat 1.800 metres, i altres corredors s' han perdut en el tram de la bicicleta, esperem que els organitzadors ho tinguin en compte per l' any vinent.
El Dani González ha tingut una actuació espectacular i ha aconseguit la 3a posició absoluta de la prova, demostrant la seva progressió a mesura que van passant les setmanes. El Dani també aconseguia la victòria en la categoria sub 23 amb un temps final de 1:15'50".

Destacar també, la 13ena posició absoluta d'un nou fitxatge del club, l'Albert Torres, que tot i ser un especialista en BTT, s'ha defensat molt bé en la cursa peu i ha aconseguit el 2on parcial en el de bici.
_______________________________

Aquest mateix diumenge, a les 10 del matí, també és disputava la XXI edició de la mitja Marató de Vilanova i la Geltrú, concentrant uns 1200 participants, on el temps no els ha acompanyat, doncs, la pluja i el fred han sigut presents durant tota la cursa.