Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 23 d’abril del 2013

OBJECTIU COMPLERT A SANT GUIM

XAVI JOVE, ALBERT MORENO i JAUME CONSOLA


ALBERT MORENO, campió de Catalunya, absolut I sots 23, XAVI JOVE, campió de Catalunya JUNIOR, ISIDRE GUIXA, segon VETERÀ, i a nivell de clubs el CERRR IGUALADA, campió de Catalunya.


Una de les fites importants dins a la lliga catalana de duatlò , era fer un bon paper al campionat de Catalunya, i realment es va aconseguir un èxit total per part de tots els components del CERRR IGUALADA, que es van desplaçar a la Segarra, per tal de disputar aquest campionat.



Tal com hem comentat al inici, l’ALBERT MORENO, després de una setmana de venir de disputar una triatló de mitja distancia a Fuerteventura, canviava el mono de treball i es posava a disposició del club per tal de col·laborar per tal d’aconseguir el millor resultat possible, per el nostre CERRR IGUALADA.

I això es va aconseguir. Fent una cursa molt mesurada per no gastar mes de lo necessari, l’ALBERT MORENO, va aconseguir la victòria a la darrera transició de cursa a peu, on fent el millor parcial aconseguia despenjar la resta de components del grup que van arribar als boxes després del tram de ciclisme, i deixava a 22 segons els segon classificat l’IÑAKI BALLDELLOU.


ALBERT MORENO 


Un altre home que va fer una excel·lent cursa fou, el JAUME CONSOLA, un home que sempre el trobem al lloc que fa falta, i sempre es va mantenir al capdavant de la cursa, per al final aconseguir el tercer lloc del pòdium, només a mig minut del ALBERT i només per darrera del segon classificat a 10 segons .

JAUME CONSOLA









El tercer home del club, el jove de la casa, en XAVI JOVE, que ens va demostrant a tots que pot arribar molt lluny en aquesta disciplina, amb el pas del temps. A la cursa, onzè absolut i dominat de cap a peus la seva categoria, Junior, tot just, i tancant la classificació per equips donant el títol per el CERRR IGUALADA, amb mes de dos minuts d’avantatge sobre el VIC (SEGON) i el PRAT tercer.

XAVI JOVE

La resta de components també amb una magnífica actuació aconseguien
En el lloc 24, l’ORIOL DALMAU, home de gran cursa a peu, però que te que entrenar mes el tram de bicicleta, i en breu el trobarem molt mes ben posicionat a les classificacions generals, tot i així una molt bona cursa.

ORIOL DALMAU



Seguidament entrava el RAMON SANCHEZ, un home tot coratge, valent i que setmana a setmana lluita per millorar els seus registres, aquí aconseguia entrar al lloc 28, i seguint amb la seva progressió.

RAMON SANCHEZ




Darrera d’ell, l’altre lluitador del club, el LLUIS SIMON, que per poc no va poder entrar al grup del Ramón, però sense defallir, al final entrava al lloc 34 de la general

LLUIS SIMON




Enganxats al RAMON I al LLUIS, el jove ISIDRE GUIXÀ, que sense cap aparença  d’esforç es va consolidant a la categoria de veterans, aconseguint el sots-campionat de Catalunya, a la categoria i a mes entrar al lloc 36 de la classificació absoluta
ISIDRE GUIXA


I finalment el JEROME LOOS, era el 175, deixant evident que li falta uns entrenaments mes seguits per lluitar per posicions mes d’acord amb el seu esperit de lluita i sacrifici

JEROME LOOS






Finalment detallem el  resultats de tots amb temps i posicions
1 – ALBERT MORENO MOLINS                   1 H 03’03’’
3 – JAUME CONSOLA CLAVE                      1 H 03’35’’
11 – XAVI JOVE RIART                                 1 H 04’28’’
24 – ORIOL DALMAU ROSET                       1 H 06’15’’
28 – RAMON SANCHEZ FERNANDEZ          1 H 06’56’’
34 – LLUIS SIMON BENET                             1H 07’46’’
36 – ISIDRE GUIXA MARTI                          1H 07’51’’
175 – JEROME LOOS                                    1H 26’23’’