- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 23 d’abril del 2013

BONS REGISTRES A LA CURSA DE BOMBERS

CURSA DELS BOMBERS DE BARCELONA

Aquest diumenge també es va dur a terme una nova edició de aquesta ja tradicional cursa, enguany amb una  participació molt alta, aconseguint acaba la cursa la xifra de 23.750  atletes.

La cursa la va guanyar el mític XEMA MARTINEZ amb un bon registre de 29’48’’, per cobrir els 10.000 metres de recorregut que constava la prova, seguit de JAOUAD OUMELLAI amb 29’55’’ i en tercer lloc MARCOS SANZA amb 30’23’’.

Per el que respecta a la participació del CERRR IGUALADA, cal destacar el lloc 53 d’en JAUME CONSOLA que no en va tenir prou el dissabte a la tarda a Sant Guim, que el diumenge aconseguia aturar el crono amb un temps de 33’56’’

Destacada la actuació de la resta de participants del club, i que van aconseguir  les següents classificacions
Al lloc 156, era en JORDI CARPI POLA, que feia  la seva millor marca a la distancia amb un temps de 35’44’’.

Una mica mes enrere, al lloc 241, el SERGIO LOPEZ JUAREZ, feia un temps de 36’32’’.