dilluns, 8 de juliol del 2013

X TRIATLO PONT DE SUERT

RAMON SÁNCHEZ, SERGIO BURÓN, LLUIS SIMON, HÉCTOR COLOM i L'ASSISTÈNCIA  DEL JORDI PRAT A PONT DE SUERT

HECTOR COLOM setzè de la general absoluta i primer veterà

Tal com avançarem la setmana passada, aquesta setmana estàvem representats a aquest triatló, nova prova puntuable del circuit català, amb la presencia de HÉCTOR COLOM, SERGIO BURÓN, RAMON SÁNCHEZ I LLUÍS SIMÓN.

Malgrat les adversitats viscudes, els quatre integrants van fer valer el seu bon moment de forma per aconseguir un bon resultat i portar fins al setè lloc de la general al nostre club, CERRR IGUALADA.

Revisant una mica les actuacions a nivell individual, destaquem el lloc de la general absoluta del HECTOR COLOM, setze absolut, posició molt meritòria després de patir una caiguda a la transició del aigua cap al tram de ciclisme, sense conseqüències personals, però si que li bicicleta va quedar malmesa, no poden treure, el seu màxim rendiment. Malgrat aquest contratemps, l’HECTOR va fer pòdium a la classificació de veterans sent el primer classificat. El seu temps fou de 2h 04’59’’

Una mica llarga se li va fer la prova al SERGIO BURON, doncs els dos o tres kilòmetres finals de running li van fer perdre algunes posicions. Destacar el seu progres a la natació que li permet sortir molt endavant, agafant bons grups a la bicicleta ( ahir fent el sisè millor parcial) i al final, el running una mica llarg, al ser distancia olímpica. Malgrat tot, una excel·lent vint-i-novena posició amb un temps de 2h 08’11’’

També molt bona la cursa del RAMON SANCHEZ, que va demostrar que el sacrifici porta a millorar els seus registres. Destaquem que al tram de aigua, va millorar 3 minuts el temps del any anterior, demostrant una progressió fantàstica. Després bona bicicleta, però la seva esportivitat, aturant-se a donar un cop de mà al seu company Lluís Simón que va patir una punxada, li van treure una millor posició. Però considerem que el fet de aturar-se a ajudar el seu company, es mes important que l’ambició de guanyar 10/15 posicions. Malgrat tot, al lloc 52 de la general, amb un temps de 2h13’57’’

I finalment, el LLUÍS SIMON, que anant circulant amb un dels grups capdavanters, va patir una caiguda, i al anar a recollir la bicicleta per reprendre la marxa, va veure que tenia una roda punxada. No tenia eines per sol ventar l’averia i va tenir que esperar que algú l’ajudes, i tal com hem esmentat el seu company li fa facilitat la assistència necessària per seguir a la cursa i acabar amb un meritori lloc 90 de la general amb un temps de 2h 23’07’’

Esmentar que la prova la va dominar amb claredat, el JOAN ROVIRETA, amb 2 minuts de diferencia amb el XAVI TORRADES i amb 3 minuts el RANCE GIMENEZ