Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 21 de setembre del 2008

Roca Running Tri, ascens assegurat!!!!

Xavi Roca en ple esforç (foto cortesia de l'Helena)


Albert Moreno 6è absolut, 1er júnior, Campió de Catalunya E1719V
Ascens a 2a categoria

Aquest matí s'ha disputat a Vilanova la IX Triatló de Vilanova i la Geltrú, amb una participació espectacular de 500 triatletes, amb les inscripcions tancades de feia dies, el que demostra el gran creixement que està vivint aquest esport.
En categoria masculina el guanyador ha estat José Miguel Pérez del Vilanova i la Geltrú i en fèmines la guanyadora ha estat Pilar Hidalgo del Ciudad de Lugo.

Els Running Tri han fet bé els deures i han completat una magnífica 5a posició absoluta (1ers de 3a categoria) el que els assegura matemàticament l'ascens a 2a categoria per la temporada vinent, repetint l'ascens que ja van aconseguir en duatló de carretera. Sens dubte una temporada espectacular que es veurà culminada el proper cap de setmana amb la participació de 3 runnings Tri al Campionat del Món de Duatló a Rimini.

Individualment ha sobresortit, de nou, l'actuació de l'Albert Moreno, que amb una 6a posició absoluta, després d'una remontada espectacular, assolia el Campionat de Catalunya en el seu grup d'edat, demostrant la seva immensa progressió, també en triatló!!!

No molt lluny entrava el Raul Gómez (13ena posició i 7è en el seu grup d'edat) que ha fet el millor triatló de la temporada deixant entreveure que la temporada vinent serà un home a tenir en compte.

El Xavi Roca en una magnífica actuació, puntuava també per l'equip masculí (46è absolut i 13è de la categoria) apuntalant els ciments d'un equip molt compensat.

També han participat l'Àngel Salgado (144è absolut, 32è categoria) i l'única representant femina del club (de moment) Dolors Palau que era 28ena absoluta i 10ena de la categoria.

Felicitats Runnings TRI!!!!!!!!!!!!!!

5 comentaris:

MARTÍ-DOLORS-HUG ha dit...

Felicitar als nois per la 5ª posició de clubs!!!! I recalcar que avui la natació ha sigut dura de "nassos" hem sortit tots marejats.... i el vent tbé acompanyava al sector bici, però ha valgut la pena fer-la!!!

A seguir entrenant!!!

robert mayoral ha dit...

felicitats per l'ascens de l'equip i un cop més pels resultats individuals....

Anònim ha dit...

Quin quadriceps el de la foto no??
Llàstima de la cara de tontet.

Siso

Triatletes Igualada ha dit...

Felicitats a tot l'equip!!
Gran temporada.
i aquest diumenge a ramatar la feina!!!!

El presi

Angel Salgado ha dit...

Xavi la tàctica com el cul!!!!! jajajaj no se que cony vaig fer nedant pero va haver-hi un moment que estaba al mig del no-res!!! Pero per l'any que ve a les distancies curtes el meu objectiu sera aquest a veure si el puc fer.