- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 3 de desembre del 2013

Competicions dels Atletes del CERRR Igualada

16ª Mitja Marató “Ciutat de Mataró”

Ahir es va celebrar la 16ª Mitja Marató “Ciutat de Mataró”, Gran Premi Diputació de Barcelona. Mitja famosa per la seva bossa pel corredor i que cada any tanca inscripcions poques hores després d’obrir-les.

Aquest any, tres components del CERRR es van apropar a la Ciutat de Mataró i van córrer en un circuit bastant ràpid per ser molt planer, molts kilòmetres es fan a la bora la platja, però que te un final molt dur amb una pujada important.

David Molinero Albareda es va estrenar als 21Kms, fent un gran paper amb 1h25’26” i contant amb l’ajuda de Sergio Lopez Juárez 1h25’16” durant el recorregut de la cursa, els quals es van disputar l’sprint.

Roberto López Juárez que encara que no va aconseguir una gran marca, 1h23’16” està molt content, doncs s’ha de tenir en comte que només fa una setmana va competir ajudant a un company a la Marató de San Sebastián.

En Sergi Rodríguez Batista va aconseguir una 4a posició baixant fàcil de l’hora i deu minuts, venint d’haver competit la setmana passada a la Jean Bouin parant el crono en 1h09’34”.

El guanyador absolut va ser David Martínez Luján del CA Manresa amb 1h07’30”.

Nocturna Trail Rosa del Nord

Xavier Jové, corredor del CERRR Igualada, va competir a la Nocturna Trail Rosa del Nord 22km 1600m+ que va finalitzar a la 01:00 de la nit. Cursa molt dura amb molt desnivell, neu, trams on no es podia veure, rampes, ferides i arribant a meta deshidratat. Finalment va entrar 2n General, sent una bona recompensa.