- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 20 de juliol del 2008

Mitja Marató per relleus Mataró

Magnífica fou l'actuació dels dos equips vinculats al CE Roger Roca Running que participaren en la II edició de la Mitja Marató per relleus de Mataró.

El Buff Tri, format pel Xavi, l'Albert i el Roger, van aconseguir una fantàstica 2ona posició absoluta a tan sols 15" de l'equip de Corredors.cat. El Xavi va fer el 1er relleu i amb una primera volta memorable, i amb un temps final de 24'29, va entregar el relleu en 4arta posició (14è parcial individual).

L'Albert va mantenir la 4arta posició però retallant distàncies amb els equips capdavanters i marcant el 4art millor parcial de tots els participants (23'10").

I va finalitzar, el Roger, que va poder recuperar posicions fins el segon lloc final, marcant el millor temps de volta, i el millor parcial, aconseguint amdós records de la prova (21'29").
El Buff Tri aconseguia un temps final d'1:09'07".

El CE Roger Roca Running, aconseguia també una magnífica 13ena posició final i 7ens de categoria, amb un temps final d'1:20'08". L'equip l'integraven Ramon Lladó (54è parcial, 27'03), Jordi Moreno (46è parcial, 26'38) i Sergio Burón (44è parcial, 26'27).

I després, com no, ho vam amenitzar amb un bon sopar en un "Asador Argentino", perquè, el pernil amb pa amb tomàquet, ja ens agrada ja, però on es posi un bon entrecot!!!

I el Tiet Màrius, aconseguia entrar entre els 10 primers a la Cursa de Muntanya de Sta Margarida de Montbui, demostrant el seu excel·lent estat de forma de cara a la duatló de muntanya d'Aguilar de Segarra de la setmana vinent!!!!