- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 12 d’abril del 2009

Roger Roca guanya a Gijón

El passat divendres Sant es disputava a Gijón, el IV Duatló Villa de Gijón, últim classificatori pel Campionat d'Espanya de Duatló, en un dia en que el fred i la pluja van ser protagonistes.

Set duatletes del Roca Running Tri Igualada hi participaren aconseguint un total de cinc podis. Destaca la victòria absoluta de l'igualadí Roger Roca Dalmau, que aconseguia la seva primera victòria del circuit estatal de duatló, demostrant que està en gran forma física per disputar el Campionat d'Espanya a finals d'abril.
Roca va dominar la primera cursa a peu de 5 quilòmetres, tot i patir una caiguda per culpa de la pluja. En el tram de bici va poder aguantar els continus atacs del millor duatleta español de la història, Javi García, i en l'últim tram de cursa a peu, va imposar el seu millor final.
L'acompanyaven al podi, Javi Garcia del Kebi triatlón, i Alberto González de l'Academia Civil.
El també igualadí Albert Moreno realitzava una sensacional actuació aconseguint la cinquena posició absoluta i la victòria en categoria júnior afirmant la gran progressió que està tenint aquesta temporada.
Isaac Duarte obtenia la 28 posició després de patir una caiguda, el que conduia al Roca Running Tri Igualada a la segona posició per equips, el primer podi que aconegueix fora de Catalunya.

També pujaven al podi Jordi Moreno, segon en G45-49 i Anna Baeza, tercera en G20-24. Susana Sáez era sisena en G35-39 i Sergio Burón, que patia un caiguda en el tram de bici era 11è en G20-24.