Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 16 de maig del 2013

FINISHERS (1)




Després de molts dies d’entrenament i patiment per intentar aconseguir acabar una prova de aquest tipus de forma digna i a la vegada si es possible millorar marca, pensem que val la pena escoltar  de primera ma, les impressions de aquets esforçats del triatló, després de preparar durant molt de temps una prova , i que després de 10, 11 , o mes hores s’acaba la prova amb mes o menys satisfacció.

Es per això que hem acudit als autèntics protagonistes del cap de setmana a l’Ampolla, on es va dur a terme una nova edició del IRONCAT, per tal que ens expliquin les sensacions que els hi han quedat després de superar, creiem que amb una bona nota, aquesta prova, només superada per els homes de ferro.

Començarem, tenint les primeres impressions del ANGEL SALGADO, una home experimentat en aquesta disciplina i distancia per tal que doni la seva opinió

Satisfet de tal com va sortir el passat dissabte la desena edició del Ironcat




SEMPRE QUE S’ACABA UNA PROVA TANT DURA S’ESTÀ SATISFET. ENCARA QUE LES PREVISIONS DE TEMPS EREN MES OPTIMISTES,UN COP ESTAS A MEITAT DE CURSA VALORES MOLTS FACTORS,I NOMÈS CREUAR LA LÍNIA D’ARRIBADA JA ES UN GRAN PREMI. PER TANT MOLT SATISFET.

Una vegada acabada la cursa, i vist el resultat i com et vas trobar, penses que vas encertar amb la preparació de aquesta prova tan llarga i dura?
EVIDENTMENT LA PREPARACIÓ NO VA SER L’ADECUADA PER INTENTAR BAIXAR DE 10H,VISTA AMB PERSPECTIVA HI HAN FACTORS I DETALLS QUE ES VAN ACUMULANT I QUE RESULTEN DECISIUS.

quant temps (mesos ) has dedicat a la preparació d’aquesta prova

EN AQUESTA, DE MANERA ESPECÍFICA PROP DE 6 MESOS.

Explica una mica com has basat el teu entrenament i on as incidit mes de cara a fer una cursa tan bona

LA IDEA ERA TENIR UNA BONA BASE EN BICI QUE ES ON ES PASSA MÉS TEMPS DE LA PROVA, PER INTENTAR CORRER D’UNA MANERA DECENT. ENCARA QUE SEMPRE S’HA DE TREBALLAR ELS ASPECTES MES FEBLES I AIXÒ NO HO HE FET. LA NATACIÓ PELS QUE NO SOM NEDADORS, AMB UN MANTENIMENT N’HI  HA SUFICIENT JA QUE ES NECESSITA MOLT TEMPS PER UNA MILLORA PETITA.

Quantes vegades finisher ?

Set vegades





Propers objectius per lo que resta de temporada

AQUESTA TEMPORADA EN TEORIA ESTÀ ACABADA, PERÒ DEGUT AL MAL GUST DE BOCA QUE EM VA DEIXAR LA PROVA POTSER TORNEM A INTENTAR AL CHALLENGE DE CALELLA.

Ara a seguir entrenant o descans

DESCANS ACTIU SENSE OBJECTIUS, INTENTANT GAUDIR DELS TRES SECTORS SENSE PRESSIÓ I FER COSES DIFERENTS

Com valores que amb la quantitat de llicències que te el CERRR IGUALADA, club relativament petit, tinguem 3 finisher al club i que a mes heu coincidit a la mateixa prova
EL QUE ES SORPRENENT NO ES TENIR 3 FINISHERS, ES ESTAR PRESENT AMB UN NIVELL COMPETITIU EXCEPCIONAL ALLA ON HI HA PARTICIPANTS DE CLUB...CURSES POPULARS, 10K, MITGES, MARATONS, DUATLONS,TRIATLONS.. CAMPIONATS DE CATALUNYA I ESPANYA,IRONMAN....AQUEST ES EL GRAN MÈRIT....
Quins consells donaries a algú mes que s’animi a preparar un repte con es un IRONMAN

MOTIVACIÓ I GANES.....SENSE AIXÒ NO ES POT ENTRENAR, TANT FA LES CONDICIONES QUE TINGUIS I EL TEMPS QUE VULGUIS FER...HAS D’ESTAR MOTIVAT PER CREUAR LA LINIA D’ARRIBADA,PERQUE TARD O D’HORA VINDRA LA FATIGA I ENCARA I AIXI S’HA D’ENTRENAR.AMB MOTIVACIÓ GANES TOT ES POSSIBLE.

A banda del esport quines aficions tens mes?

SOC MOLT FAN DE UNA TAULA EN BONA COMPANYIA.....

SI vols afegir algun comentari, que els diries a tots els principiants de aquest esport?

EL RESPECTE, RESPECTE A LA COMPETICIÓ, ALS RIVALS, PERÒ SOBRETOT AMB UN MATEIX.