- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimarts, 28 de maig del 2013

I TRIATLO PENEDES MARITIM (CUNIT)

JOEL SIBILA i SERGIO BURON A CUNIT
Molt bona prestació, la dels dos representants del CERRR IGUALADA, en aquesta primera edició del triatló de Cunit a la distancia sprint amb 430 classificats
Destacar que la victòria fou per el junior JUANJO AGÜERO, seguit del  CARLES GALINDO I del POL RECOBER, que varen ocupar el pòdium de la cursa.
En categoria femenina, la victòria se la va emportar  EVA LEDESMA, amb L’ANNA ROVIRA  i l’ARIADNA BORRAS acompanyant-la al pòdium

Per el que respecte als nostres, destacar la bona actuació dels dos representants, EL SERGIO BURON, al lloc 26, de la classificació absoluta, després de tenir una mica de desorientació al tram de natació que li va fer sortir del aigua una mica lluny del lloc habilitat, tenint que  recorre la platja per arribar al box. Excel·lent després al tram de bici, fent el dinovè parcial i completant amb un bon running que li va valdre, amb un temps de 1 h 03’17’’, la posició esmentada

Al revés fou, el JOEL SIBILIA, amb una satisfactòria natació, sent el 26 absolut, es va mantenir al tram de bici, i perdent una mica de ritme al tram de running. Malgrat tot, la posició 31, aconseguida amb 1h04’30’’, cal considerar-la de molt bona actuació