Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dimecres, 1 de maig de 2013

EL CERRR IGUALADA – primer al PONT DE SUERT


No hi havia gaire en joc. Només l’orgull  de mantenir el quart lloc de la classificació per clubs de la lliga catalana de duatlò.

I per tal de no perdre aquesta plaça, amb un dia no gaire bo per el temps que feia , es van presentar a la sortida del PONT DE SUERT, en LLUIS SIMON, ISIDRE GUIXA I JORDI CARPI.

ELS VALENTS DEL PONT DE SUERTLa cursa va anar molt bé, doncs malgrat no sent una cursa amb molta participació, 72 classificats al final, els esmentats LLUIS, ISIDRE I JORDI, es van mantenir sempre a les posicions capdavanteres.

Al trobar-se en una situació nova per ells, tot i que el pilot capdavanter on es trobaven eren majoria, va falta rematar, treballar una mica mes amb equip per emportar-se la victòria de forma individual.

Malgrat això, l’objectiu col·lectiu es va aconseguir doncs es va guanyar la classificació per equips i per tant mantenir el quart lloc global de tota la temporada.

A nivell individual, destaquem, el tercer lloc del LLUÍS SIMÓN, doncs les seves ganes de fer-ho be, li van permetre aconseguir el primer pòdium de la seva curta experiència en el mon del duatlò, i anar agafant confiança de cara a propers esdeveniments.

A només nou segons, l’ISIDRE GUIXÀ, era cinquè absolut, però també aconseguia pujar al pòdium aquesta vegada en primer lloc i demostrant ser un dels millors V1M, de la temporada.

I finalment per rematar, a la sisena posició, JORDI CARPI, entrava darrera del ISIDRE, amb un molt bona cursa per part de tots tres.

La prova se la va emportar, L’ANGEL SERRAT, seguit del ANTONI CARULLA i el ja esmentat LLUIS SIMON

Amb aquest prova es tanca el circuit català de duatlò, on al ranquing individual, el LLUIS SIMON, gràcies a la seva regularitat en assistir a la majoria de proves, i fent unes classificacions optimes, aconseguia la cinquena posició final. Felicitats a tots, doncs on amb una temporada on no s’ha pogut comptar amb tots els duatletes del club, per defensar el primer lloc aconseguit la temporada anterior, aquest resultat, hem de considerar-lo com a òptim