- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 2 de gener del 2014

Els atletes del CERRR Igualada acomiadant l’any competint

Cursa dels Nassos de Barcelona

La cursa, que va tenir lloc aquest dimarts sota un circuit urbà de Barcelona, va contar amb 11.495 corredors inscrits, record absolut a l’historia de la proba. Ilias Fifa, de 24 anys, guanyador de la proba amb una marca a la distancia de 28:34. La corredora Lidia Rodríguez, de L'Hospitalet de Llobregat, ha vençut amb una clara superioritat sota els seus rivals i ha aconseguit la seva tercera victoria consecutiva, record de triomfs a la proba amb un temps de 33:04.

Gran número d’atletes del CERRR Igualada no es van voler perdre la possibilitat d’acomiadar l’any competint en aquesta cursa tant popular i mítica. Destacar la gran cursa del Jordi Prat que va aconseguir la seva millor marca personal a la proba. Els seus registres van ser els següents,

Cursa San Silvestre de Vilanova del Camí

La plaça del Mercat de Vilanova del Camí va acollir novament una tarda festiva el dia de cap d’any amb motiu de la quinzena edició de la cursa Sant Silvestre, una prova que aplega una gran quantitat d’afeccionats al running de la comarca i molts vinguts d’altres municipis d’arreu del territori català. Un total de 636 participants arribaren al final de les dues proves, la de 2.500m i la de 5000m, mostra de la creixent acceptació d’aquesta cursa. Rafael Hompanera i Sheila Avilés es van proclamar campions dels 5km.

Com cada any, un número important  d’atletes del CERRR Igualada van voler acomiadar l’any corrent a Vilanova del Camí. Destacar la gran cursa del Hector Colom que va aconseguir la sexta posició general i un segon lloc com a veterà. Els seus registres van ser els següents,