- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dilluns, 4 de febrer del 2013

BONS RESULTATS A GRANOLLERS

Amb gairebé 10000 classificats a aquesta multitudinària mitja, es va dur a terme una nova edició de la mes famosa mitja marató del territori català, amb un cartell de luxe, on malgrat el fort vent regnant a tota la cursa es van aconseguir uns registres extraordinaris.

La cursa la va guanyar el atleta, STEPHAN KIPROTICH, amb un registre de 1h 01’15’’, seguit a només 3 segons per CARLES CASTILLEJO, que amb 1 h. 01’18’’, segons aconseguia establir un nou record de Catalunya en aquesta distancia.

Fenomenal també la cursa del nostre ROGER ROCA, que setmana darrera setmana, va millorant els seus registres. Amb només 7 dies de diferencia el ROGER aconseguir millorar el seu registre de Terrassa amb 50 segons menys, i així entrava en una meritòria onzena plaça.

Altres participants del CERRR IGUALADA, foren, el LLUIS SIMON a la posició 200 amb una millora important se la seva marca en mitja marató, aturant el crono amb 1h 20’28’’, també feia una molt bona cursa el ROBERTO LOPEZ, a la posició 224 amb un temps de 1h20’54’’.

També va prendre-hi part, el JORDI PRAT, que amb temps aproximat de 1 h 30’, feia una bona cursa.