Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 24 de febrer del 2013

EXCELENT ACTUACIO AL DUATLO DE CARRETERA D’IGUALADA


JAUME CONSOLA, QUART ABSOLUT
XAVI JOVE, PRIMER JUNIOR
ISIDRE GUIXÀ, SEGON VETERÀ
EL CERRR IGUALADA, TERCERS





Amb un matí fred però al cap i a la fi, millor de lo que ens esperàvem s’ha disputat a la nostra ciutat, una nova edició del duatlò d’Igualada
La cursa la a dominat el XAVI TORRADES, per davant del PAU CASTELLVELL i del IÑAKI BALLDELLOU, amb un circuit al tram de running que a estat variat i que s’ha desenvolupat amb un itinerari mes revirat, però també mes protegit del vent.

Per el que respecta a l’actuació del CERRR IGUALADA, a estat notable. Destaca per sobre de tot, el quart lloc absolut, del JAUME CONSOLA, que a aconseguit arribar a la darrera transició amb el grup capdavanter i feia una  molt bona cursa. Un home que en el moment que cregui amb sí mateix una mica mes pot optar a competir per els llocs de pòdium i que avui a estat ben a prop.

JAUME CONSOLA

Meritori també el setè lloc del petit de la colla, per edat no per alçada, el XAVI JOVE, que amb un sprint espectacular a aconseguit guanyar 3 lloc a la recta d’arribada. A la vegada a estat el guanyador absolut a la categoria Junior. Un home que cada setmana demostra la seva progressió, doncs fins fa pràcticament 15 dies només el coneixíem amb els seus bons resultats a les duatlons de muntanya, però la carretera està fent valer la seva qualitat.

XAVI JOVE I ORIOL DALMAU

Formidable també l’ORIOL DALMAU, que aquesta temporada està demostrant que pot estar amb el grup de davant i que ha fet un salt de qualitat important. Avui aconseguia el dotze lloc, meritori, després de fer un running inicial molt bo i després amb el re agrupament de la bicicleta no li a permès lluitar per una posició mes endavant. Però de ben segur que a les properes curses pota aconseguir-ho.

Després de unes setmanes, arrossegant un refredat que a enrederit bastant la seva preparació, avui el XAVI ROCA, tot i no donar bones sensacions a aconseguit classificar-se al lloc 21, també molt a prop dels primers llocs i que segurament amb una mica mes de xispa el seu lloc encara hagués estat millor. Celebrem la seva recuperació

XAVI ROCA


Espectacular, també la posició del ISIDRE GUIXA, que amb dels millors parcials amb bici, a aconseguit entrar en el pilot principal, i fer pòdium ( segon a la categoria de veterans),  i ser el 28 a la general absoluta. 

ISIDRE GUIXA


I també una bona cursa, anant de menys a mes del LLUÍS SIMON, 36 a la classificació i tot que anat sempre una mica fora dels pilots de referencia a aconseguit salvar la cursa amb una bona actuació final.

LLUÍS SIMÓN

També han participat i aconseguint els següents resultats
90 – SERGIO BURON; 96 – IVAN CORDÓN ; 106 – MARCELO REYMUNDI ; 132 – ANGEL SALGADO ; 205 – MARTI CUADRAS ; 283 – MANEL ELIZARI; 286 – MANEL VIVANCOS ; 302 – SERGIO LOPEZ ; 303 – DANIEL PUJOLA
Finalment destacar la posició del equip, que a pujat al tercer lloc de pòdium de 43 equips, per darrera del FAST i REUS

IVAN CORDON
SERGIO BURON 
MANEL ELIZARI
MANEL VIVANCOS
MARCELO REYMUNDI
MARTÍ CUADRAS
Fotos cedides per CARLES SALA