Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 20 de juny del 2013

CAMI CAP ALTAFULLA (4)

Seguint amb el recull de comentaris dels protagonistes del proper cap de setmana, avui us presentem un nou integrant del nostre club.

Es tracta de  Sergio Burón, un jove triatleta, que a base de sacrifici i ganes de millorar considerem que aquesta temporada a assolit un graó mes, i ja estar en opció de lluitar en posicions mes capdavanteres que les temporades anteriors, no li permetien



1.       SERGIO, primer de tot com et trobes de cara a la competició del proper cap de setmana?

Bones, doncs per a la competició de dissabte, hem trobo molt bé físicament i sobretot molt motivat per poder aconseguir una molt bona posició dins del meu grup d’edat al Campionat d’Espanya de triatló sprint.

2.       Tu que ja tens experiències, amb campionat i coneixes una mica com es desenvolupen aquests tipus de curses, com veus la prova. Hi ha bona participació, tens els rivals del teu grup d’edat estudiats, quines opcions hi veus, quin resultat veus que pots aconseguir?

La prova finalment tindrà una molt bona participació. Pel que fa al meu grup d’edat, al haver participat en altres campionats com aquest, hi ha varis rivals coneguts, però al fer el canvi de categoria aquesta temporada, també trobem gent a la qual no tinc referència.
Les meves opcions, passaran per fer una bona natació i poder agafar un bon grup de bicicleta. Si aconseguim nedar al ritme que estic nedant últimament, crec que puc optar per estar en el top 10, cosa que seria un molt bon resultat.

3.       Arribas en el moment mes dolç per el que fa al teu nivell de forma?
Podríem dir que si. Actualment arribo en el millor moment de forma que he tingut mai en la natació, pel que fa als sectors de ciclisme i atletisme, he aconseguir assolir el nivell de temporades passades. Per tant podem dir que arribo en el millor moment per afrontar aquest campionat. Esperem que pugui fer una molt bona cursa i així ho podem demostrar.

4.       Coneixem de la teva progressió a l’aigua, això et dona confiança de cara a afrontar la cursa amb millors perspectives que edicions anteriors

El factor d’haver millorat molt la natació, hem fa tenir més confiança alhora d’afrontar el sector de natació. Per tant començo la cursa amb molta més motivació, i sabent que si nado a bon ritme, puc sortir en una bona posició per afrontar els altres segments.

5.       Amb quina disciplina et sens mes còmode i quina veus mes complicada d’assumir dins de la prova?

En el sector on hem sento més còmode és el de la bicicleta. La més complicada continua sent la natació, ja que al ser al mar, mai sabem si trobarem bona mar o per contra estarà moguda. Esperem que estigui tranquil·la i podem nedar força bé i sense cops.
6.       Vist els recorreguts que hi ha preparats a Altafulla, on creu que pots rendir millor? S’adapten els recorreguts al teu perfil de triatleta?
Veient els circuits de la triatló, crec que s’adapten bastant al meu perfil. L’única cosa que canviaria, seria poder nadar amb un llac, on l’aigua estigues tranquil·la i pogués ser el més semblant a nadar a la piscina. Pel que fa al sector de bicicleta, sembla que es planer, salvant una petita pujada, cosa que farà que es facin grans grups en bicicleta. El sector de cursa a peu es totalment pla a dues voltes, cosa que hem va perfecte, ja que es pot agafar un ritme alt i poder-ho mantenir sense patir canvis de ritme per culpa de pujades. Per tant crec que els circuits hem van força bé.

7.       Aquest any t’has prodigat molt amb participà a moltes curses. Quina valoració en treus de lo que portem de temporada de competició?

Doncs si, les últimes setmanes, gairebé he competit cada cap de setmana. El principi de temporada, vaig decidir no fer gaires duatlons, per així poder estar en més bon estat de forma a les triatlons. De moment sembla que ha sortit bé i ara que es el moment de les triatlons hem trobo molt bé.
La valoració de la temporada fins ara es molt bona. Al haver millorat en la natació, estic assolint resultats molt més bons que en les temporades anteriors. Per tant la valoració és molt positiva.

8.       Després d’Altafulla, quins son els propers objectius de la present temporada?

Els propers objectius de la temporada, seran les triatlons de Puigcerdà i del Pont de Suert, on intentarem aconseguir bones posicions i així poder ajudar al club juntament amb tots els companys d’equip a obtenir una bona posició a la lliga catalana de clubs.
De cara al setembre també assistirem al campionat de Catalunya de triatló que es celebrarà a Banyoles, i així poder disfrutar d’un triatló molt bonic.

9.       Tot teu per si vols afegir alguna opinió, comentari que et sembli important ressaltar

Cal destacar que sent un club petit com el nostre, aquest cap de setmana ens desplacem 7 triatletes a disputar el campionat d’Espanya a Altafulla.
També donar les gràcies a l’Alex Berlinches, Jordi Moreno i Roger Roca, per la feina que fan fent els entrenaments de les diferents disciplines i que gràcies a ells podem aconseguir un bon estat de forma. Al igual que tots els que venen cada dia a entrenar i fan que uns pels altres cada dia anem progressant.