- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

diumenge, 23 de juny del 2013

NOTABLE ACTUACIO AL CAMPIONAT NACIONAL D’ALTAFULLA

Tal com vàrem anunciar la darrera setmana, ahir dissabte es va dur a terme el campionat d’Espanya de Triatló a la distancia sprint per grups d’edat

7 components del CERRR IGUALADA, s’hi van apuntar per participar-hi i hem de dir que les posicions i els registres assolits son molt satisfactoris

-          Ressaltar dins el grup de 25 a 29 anys, la vuitena posició del SERGIO BURON, amb un temps total de 59 minuts i 49 segons, demostrant així una gran progressió a totes les disciplines i mantenint el ritme fins al final

-          Seguidament i dins al grups de 30-34 anys, en un grup molt exigent i un gran nivell ressaltar el dinovè lloc del LLUIS SIMON, amb un temps de 1 hora 1 minut i 20 segons i dins la mateixa  categoria el lloc nº 26  del RAMON SANCHEZ amb un registre de 1 hora 2 minuts  i dinou segons

-          A la categoria de 35-39 anys, els novells SERGIO LOPEZ I DANIEL PUJOLA, que van aconseguir finalitzar al lloc 62  i 69 respectivament amb uns registres de 1 h13’18’’per el SERGIO i 1 h19’26’’ per el DANIEL,.

-          Per el que respecta als veterans, a la categoria de 45-49 anys,  un magnífic lloc del HECTOR COLOM que va rascar al pòdium però uns problemes mecànics al tram de bicicleta li vàrem fer perdre el pilot on es jugaven les medalles. Al final quart amb un temps de 1 hora 1 minut i 43 segons

-          I per acabar a la categoria de 50-54 anys, al JORDI MORENO era setè amb un temps total de 1 h 04’42’’

Amb resum, una actuació notable, amb una especialitat com el triatló, on el handicap de la natació, no ens permet lluitar per unes posicions mes davanteres, però que en aquesta edició ja s’ha vist una millora general, i les diferencies sobre els capdavanters s’ha reduït una gran part, i que de ben segur, amb la constància i el treball que si està posant aviat hi haurà millors resultats.

(FOTOS CEDIDES PER ELS COMPANYS DEL ATLETISME CREIXELL)