ALBERT MORENO, nou campió d’Espanya sots 23 .

ALBERT MORENO, campió d'Espanya de duatlo sots-23

EL CERRR IGUALADA sots campió d’Espanya per equips.

EL CERRR IGUALADA, segon per equips

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme el CAMPIONAT D’ESPANYA de DUATLO, a la població d’Aguilas (MURCIA), per a totes les categories.
Com ja vàrem anunciar, el CERRR IGUALADA, va desplaçar fins a 15 duatletes a prendre-hi part en aquest campionat, ressaltant el potencial del equip elit, on hi havia dipositades esperances d’aconseguir diferents pòdiums, amb 7 participants i que seguidament detallem els seus resultats
Així va ser doncs a la cursa amb 80 duatletes a la sortida amb unes distancies de 10 kms, primer, per seguir amb 40 kms., de bicicleta, i per acabar novament amb 5 kms de cursa a peu.
El guanyador per segon any consecutiu fou l’EMILIO MARTIN, seguit del GUSTAVO RODRIGUEZ I DEL JESUS GOMAR.

Destacar a nivell individual el campionat aconseguit a la categoria sots 23 per L’ALBERT MORENO, després de una bona competició i rematant la prova amb una darrera cursa a peu excel·lent.
Ressaltar també el quart lloc absolut del ROGER ROCA, que al tram de bicicleta es va veure superat per els rivals, no podent entrar per la cursa a les medalles, després d’estar encapçalant la prova en diferents moments de la mateixa, principalment a la primera transició de cursa a peu. Després les tàctiques, el fort vent i potser arribar a la prova amb pocs kilòmetres de bicicleta, al cap d’avall tram decisiu, per situar les posicions capdavanteres, li varen impedir aconseguir un millor resultat. finalment quart lloc.

ROGER ROCA

Menció especial per l’ALBERT MORENO que després de desfer-se de tots els seus rivals a la categoria sots-23, intentar anar cap endavant de forma progressiva no aconseguint arribar al cap per poc, però que al cap i a la fi, li varen donar una sisena posició absoluta a la cursa, demostrant un molt bon nivell de forma aquesta temporada en aquesta disciplina, amb uns resultants mes que bons.

Un altre home que va fer una molt bona cursa fou el SERGI RODRIGUEZ, que després de mantenir-se al pilot durant les 2/3 parts de la mateixa, guardant les esquenes al ROGER I l’ALBERT que anaven per davant, va aconseguir fer el millor temps a la darrera transició, i aconseguint una setena posició absoluta, que arrodoneix una gran temporada, fa una cursa molt meritòria a nivell nacional i potser li obren les portes al mundial.

EL SERGI i L'ALBERT

El següent home en entrar fou l’ISAAC DUARTE, a la quinzena posició,  que va fer penso jo, la millor cursa amb molt de temps, dosificant molt be les forces durant tota la cursa, fent un tram de bike, molt bo i aconseguint baixar a corra amb bones cames que li varen donar aquest resultat.

L'ISAAC DUARTE

El JAUME CONSOLA, entrava a la posició 21, llàstima, doncs tenia possibilitats de fer millor lloc, però un moment on la bicicleta es va corra moltíssim, va perdre la posició i d’anar al pilot capdavanter, va passar a un segon pilot, perdent una mica les seves opcions d’optar a una millor posició. Malgrat tot una bona cursa.

EL JAUME

El JOAN FREIXA, no va aconseguir entrar en el pilot capdavanter on hi teníem la resta de components del CERRR IGUALADA, i malgrat els seus esforços no va poder aconseguir connectar amb els pilots mes capdavanter i va tancar la cursa en la posició 39, una mica allunyat del capdavant.

EL JOAN FREIXA

I finalment mala sort per l’IVAN LIMIA, que ocupant les posicions capdavanteres es va veure involucrat amb una caiguda, al tram de bicicleta, que li vàrem impedir lluitar per estar entre el top-25, i es va veure obligat a abandonar, doncs la caiguda va estar prou important. Des de aquí, desitjar-li una molt ràpida recuperació

IVAN LIMIA

Be doncs amb aquets resultats i a nivell global l’equip, va aconseguir una segona posició absoluta a nomes 16 segons del guanyador, el CIUDAD DE LUGO