diumenge, 20 de maig del 2012

TRIATLON DE BILBAO

ALBERT MORENO setè al triatló internacional de BILBAO

Aquest dissabte es va dur a terme el II TRIATLO DE BILBAO, sobre les distancies de 1900 metres de natació, 90 kms., de bicicleta y per acabar amb una mitja marató.

El dia dolent, pel mal temps, temperatura ambient sobre els 12/13 graus durant tot el dia, al que afegim la pluja que va acompanyar a tots els participants, mes de 600 triatletes per enfrontar-se a una prova de per si dura i que aquestes condicions la van fer mes encara.

A la línia de sortida, un bon nivell de participants, encapçalant la inscripció el guanyador de la anterior edició MIGUEL ELGUEZABAL, juntament amb MARCEL ZAMORA, RICHARD CALLE, FERNANDO GOMEZ, FRASER CARTMELL entre altres.

A la primera part de la cursa, a la freda ria de Bilbao era Cartmetll qui sortia amb aproximadament 2 minuts de avantatja sobre la resta de favorits. Malgrat això l’ALBERT MORENO, a una molt bona prestació a l’aigua sortia davant de la majoria de favorits en cinquena posició. Acte seguit venia la part decisiva de la cursa, el tram de bicicleta amb un circuit exigent amb 2 ports de muntanya, que van provocar unes importants diferencies entre els participants, i aquí ja era ELGUEZABAL, el que passava a dominar la prova, amb mes de 7 minuts sobre els perseguidors.

L’Albert aquí, sense estar adaptat a la bicicleta, amb precaució a les baixades i guardant una mica per el tram de running va baixar fins la quinzena posició.

Després de patir mes de 2 hores llargues sobre la bicicleta, venia la mitja marató urbana per els carrers de Bilbao, on el guanyador ELGUEZABAL, va administrar la diferencia aconseguida anteriorment, precedint al final amb mes de 1 minut i mig a FERNANDO GOMEZ i FRASER CARTMELL, al pòdium.

Seguidament noms il·lustres com MARCEL ZAMORA, era quart, cinquè el RICHARD CALLE i el ALBERT MORENO era setè absolut, primer sub 23, amb el segon parcial absolut al darrer tram lo que li va permetre una remuntada de 8 llocs.

Una bona cursa a la llarga distancia del triatleta del CERRR IGUALADA, que a pogut competir en una cursa de molt nivell i que millorant al tram amb bicicleta li poden donar opcions a aconseguir en el futur uns resultats òptim en aquesta disciplina i distancia.

ALBERT MORENO

SORTIDA DEL TRIATLO DE BILBAO
també destaca que en aquesta cursa va participar l'ISAAC DUARTE, que es va retirar al tram de ciclisme degut al fred i la pluja.