Palmarès

- Campió d'Espanya elit de duatló carretera 2010
- Subcampió d'Espanya elit duatló carretera 2011/2012/2013
- Campió d'Espanya júnior de triatló 2010
- Subcampió d'Espanya sub 23 de triatló 2011
- Subcampió d'Espanya sub 23 duatló de carretera 2011
- Campió de Catalunya de duatló carretera 2010/2011/2012 /2013
- Campió de Catalunya de duatló de muntanya 2011/2012/2013
- Subcampió de Catalunya de Triatló 2012
- Subcampió de Catalunya de Triatló de Muntanya 2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 3 de maig del 2012

Expedició cap a AGUILAS (MURCIA)


Amb molta il·lusió i amb ganes de fer-ho, bé, aquest divendres surt la expedició del CERRR IGUALADA,  que la composen 15 duatletes , encapçalats per l’actual campió del món de la especialitat ROGER ROCA, cap a la població murciana on es disputa el campionat d’Espanya de duatlò per les categories elit, masculí i femení, junior masculí i femení i els grups de edat.

El nostre club, porta representació a totes les curses esmentades, destacant el potent equip que participarà a la prova elit masculina el diumenge amb  les ganes de conquerir el títol individual i a la vegada recuperar el títol per equips.

En aquesta categoria, comptarem amb la participació del gran aspirant a la victòria absoluta, el  ROGER ROCA, que arriba en un molt bon moment de forma i que intentarà millorar un esglaó mes el resultat del any passat (segon) que comptarà amb el suport del SERGI RODRIGUEZ, que de ben segur es voldrà treure la espineta del any passat i aconseguir una bona posició individual i ajudar al equip a conquerir el títol. L’altre home fort es l’ALBERT MORENO, actual campió de Catalunya absolut i sots 23,  que amb una molt bona preparació afronta el campionat amb una gran mentalitat per lluitar dins el top de la cursa e intentar conquerir  el títol nacional a la categoria sots-23.

Juntament amb aquests 3 duatletes esmentats comptarem amb la presencia del guanyador del classificatori a RIAZA, el JOAN FREIXA,  el tot regular, JAUME CONSOLA, dos homes que amb la seva regularitat tenen molt a dir, doncs sempre es classificant a les posicions capdavanteres,  l’IVAN LIMIA que després d’un primer any a ple rendiment ha fet una molt bona progressió i finalment amb L’ISAAC DUARTE, que de ben segur vindrà super motivat després de la victòria a la carrera de l’Hospitalet de la setmana passada.

A la categoria femenina, i dins a la categoria elit, tenim l’ANNA NOGUERA, que aquest any a decidit fer un salt, amb la seva progressió com a duatleta i es troba instal·lada al centre d’alt rendiment de Soria. Pensem que si te un bon dia, pot conquerir una bona posició, a la vegada que lluitar per la categoria sots-23.
Molta il·lusió tenen els nostres juniors a l’hora de debutar en una prova de caràcter nacional, on realment viuran el nivell del duatlò de tot l’estat i veuran on es troben en aquets moments ells a nivell individual. No cal posar-los pressió, només desitjar-los molta, molta sort i que disfrutin de aquesta experiència  la MARTA BOTSORA i EL GERARD MUXELLA, que tenen un futur molt prometedor en aquesta disciplina, doncs tenen una cosa molt bona, que es les ganes i la il·lusió d’entrenar-se per superar-se a si mateixos cada dia.

Finalment parlarem dels integrants dels grups d’edat, amb 5 representants, encapçalats per el XAVI ROCA, que estrena categoria i que intentarà classificar-se dins els 10 millors de la categoria i que de ben segur amb la seva experiència ja amb campionats nacional pot aconseguir-ho.

Un altre representant es el MARCELO REYMUNDI, aquet debutant a un campionat nacional que tindrà que regular molt be les forces, però amb la seva pròpia exigència a si mateix segur que aconsegueix estar amb els bons del seu grup d’edat
El tercer home, ja un habitual a aquest tipus de probes, super important els anys anteriors per aconseguir medalla a nivell d’equip a la categoria sots-23, ens referim al SERGIO BURON, que amb les seves ganes forçarà al màxim per millorar els seus darrers resultats

Ja dins el capítol de veterans, tenim un debutant que es L’ISIDRE GUIXA, que a demostrat darrerament trobar-se en un molt bon moment de forma, com va demostrar al classificatori a RIAZA, amb moltes possibilitats d’aconseguir un molt bon resultat i perquè no medalla inclús.

El darrer integrant, el JORDI MORENO, intentarà pujar al pòdium novament, com les darreres ocasions, a la categoria de veterans

Amb resum, crec que es porta un grup amb garanties que intentarà fer un bon cap de setmana, i així tancar la temporada de duatlò de forma satisfactòria

També cal destacar que la expedició es desplaça amb autobús (gentilesa de Masats), conduit per el MANEL ELIZARI, que ha rebutjar participar a la cursa doncs el fet de conduir bona part del viatge, li restava opcions a fer una bona cursa. En aquesta tasca l’acompanyarà el JORDI, un home habitual a les grans sortides, juntament amb alguns familiars dels corredors que volen gaudir de aquest espectacle com es el duatlò

Molta sort a tots

ISAAC, SERGI, IVAN, ALBERT I ROGER

EL MANEL, el nostre conductor

ANNA NOGUERA

JOAN FREIXA

JAUME CONSOLA
EL GERARD 

L'ISIDRE

XAVI ROCA

EL SERGIO

EL MARCELO

LA MARTA